Lasten ja nuorten harrasteryhmät

Helsingin Uimareissa toimii kolme harrasteryhmää.:

Harrasteryhmä, pe klo 17.00-17.45
Harrasteryhmä on uinnin monipuolisuuskurssi, jossa harjoitellaan uinnintekniikoita, kohotetaan kuntoa ja pidetään hauskaa. Pääsyvaatimuksena on 200 m sujuvasti uiden sekä vatsallaan että selällään. Uimarilla tulee olla vapaa-, selkä- ja rintauinnin perusteet hallussaan. Vaatimuksena on vesirallien osaamistavoitteet tai sitä vastaavat taidot. Osaamistavoitteet löytyvät täältä. Harjoittelu tapahtuu isossa altaassa radalla ja harjoituksessa uidaan useita satoja metrejä.

Harrasteryhmä, la klo 14.15-15.00
Harrasteryhmä on uinnin monipuolisuuskurssi, jossa harjoitellaan eri uinnintekniikoita, kohotetaan kuntoa ja pidetään hauskaa. Pääsyvaatimuksena on 200 m uimataito vatsallaan /selällään. Harjoittelu tapahtuu isossa altaassa radalla.
Ryhmä on tarkoitettu 10v ja sitä vanhemmille innokkaille uimareille joiden uintitaidoissa olisi kehitettävää.

Nuorten harrasteryhmä, la klo 13.30-14.15
Nuorten harrasteryhmä yli 13v on uinnin monipuolisuuskurssi, jossa harjoitellaan uinnintekniikoita, kohotetaan kuntoa ja pidetään hauskaa. Pääsyvaatimuksena on 300 m sujuvasti uiden sekä vatsallaan että selällään. Uimarilla tulee olla vapaa-, selkä- ja rintauinnin perusteet hallussaan. Vaatimuksena on vesirallien osaamistavoitteet tai sitä vastaavat taidot. Harjoittelu tapahtuu isossa altaassa radalla ja harjoituksessa uidaan useita satoja metrejä.


Helsingin Uimareiden harrasteryhmäläiset kuuluvat OP Pohjolan ryhmätapaturmavakuutuksen piiriin.

Kurssitoiminnan peruutusehdot voit luke täältä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lisätiedot:

Uimakouluvastaava

Laura Ukkola 

laura.ukkola6(a)gmail.com / p. 050 378 3600 (iltaisin)

Kevään 2024 ryhmät