NSM/SM-ryhmä

 

NSM/SM-ryhmän uimarit ovat seuramme vanhimpia uimareita. Ryhmän päätavoitteena on Nuorten SM- ja SM-kilpailut, jonka lisäksi kilpaillaan säännöllisesti myös kansallisissa kilpailuissa.

Tavoitteellisen harjoittelun selkeyttämiseksi, uimarit ovat saaneet valita sinisen tai kultaisen linjan omassa kilparyhmätasossaan. Siniset ja kultaiset harjoittelevat yhdessä neljä kertaa viikossa, jonka lisäksi kultaisen linjan uimareilla on omat lisäharjoituksensa sekä asiantuntijapalvelut. Molemmissa linjoissa on tähtäimessä kilpaurheilu ja itsensä kehittäminen. Kultaisen linjan uimarien harjoittelu pohjautuu huipulle tähtäävän uimarin polkuun ja heidän tavoitteenaan on oman maksimaalisen potentiaalinsa löytäminen.

Siniset harjoittelevat neljä kertaa viikossa.

Kultaiset harjoittelevat 6-9 kertaa viikossa.

Lisäksi kaikilla on mahdollisuus aamuharjoitteluun.

Kultaisten harjoittelun tukena käytetään testausta, ravintovalmennusta sekä mahdollisuuksien mukaan myös muita ulkopuolisia asiantuntijoita kuten fysiikka- ja taitovalmennusta. 

 

Vastuuvalmentaja: päävalmentaja Ilari Aalto vanhempainvapaalla, päävalmentajan tehtäviä hoitaa vuoden 2024 alusta Niko Blankenstein

Fysiikkavalmentajat: Heidi Tuominen (fysioterapeutti, AMK) ja Tatu Torppa (fysioterapeutti, AMK) sekä projektin sparraajana Jari Nordblom

 

Harjoitusmaksu: 

  • Sininen linja - 620€
  • Kultainen linja - 166€/kk 

 

Harjoitusvuorot 

PäiväAikaRyhmäPaikka
Tiistai17-20KultaisetMäkelänrinteen uimahalli (Mäkelänkatu 49)
Keskiviikko15.30-19Siniset ja KultaisetMäkelänrinteen uimahalli (Mäkelänkatu 49)
Torstai17-20Siniset ja KultaisetMäkelänrinteen uimahalli (Mäkelänkatu 49)
Perjantai17-20KultaisetMäkelänrinteen uimahalli (Mäkelänkatu 49)
Lauantai11-14Siniset ja KultaisetPirkkolan uimahalli (Pirkkolan Metsätie 6)
Sunnuntai13-15.30Siniset ja KultaisetMäkelänrinteen uimahalli (Mäkelänkatu 49)