Aikuisten tekniikkakurssit

Helsingin Uimareiden laajasta tekniikkakurssien kirjosta löytyy jokaiselle omaa taitotasoa vastaava kurssi. Kursseja järjestetään niin uimataidottomille kuin jo erilaisia uimataitoja omaaville henkilöille. 

Uintitekniikka kursseja pyritään järjestämään niin, että niitä on mahdollista käydä jatkumona uintitekniikan alkeista, Uintitekniikka 1:een ja edelleen Uintitekniikka 2:een. 

Tarjolla on myös uintilaji kohtaisia kursseja. Näillä kursseilla pääsee syventymään tarkemmin jonkin tietyn tai tiettyjen uintilajien tekniikoihin. 

Kurssit pidetään Valkeassa Talossa Haagassa sekä Suomalaisella Yhteiskoululla (SYK) yleisöuintiaikojen ulkopuolella. Kurssien kestot vaihtelevat kurssikohtaisesti. 

Lisätietoa muun muassa kurssien taitotasosta löydät ryhmien kuvaukset sivulta. Mikäli oikean kurssin löytämiseen liittyen on kysyttävää, auttaa aikuistenkurssivastaavamme mielellään!

Helsingin Uimareiden aikuisten tekniikkakurssilaiset kuuluvat OP Pohjolan aikuisten kuntoliikuntavakuutuksen piiriin.

Kurssitoiminnan peruutusehdot voit luke täältä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kevään 2024 aikuisten kurssit

Ilmoittautuminen:

Seurallamme on käytössä maksutapana myös ePassi (palveluntarjoajan sähköisessä palvelussa). Verkkopalvelusta tulee valita palveluntarjoajaksi Helsingin Uimarit.

Laskun voi maksaa kokonaan tai osittain ePassilla ja loput esimerkiksi nettipankissa.

Aina maksaessasi ePassin verkkopalvelussa laskun kokonaan tai osittain, muista laittaa maksupäivästä ja summasta tieto noona.taipale(a)helsinginuimarit.fi sillä tieto ei suoraan kulje palvelusta seuralle. Ilman ilmoitusta maksusuoritus ei kirjaudu laskulle ja saat aiheettomia muistutuksia asiasta. 

Katso tarkemmat ohjeet ePassilla maksamisesta alta:

  • Jos käytössäsi on SporttiPassi, toimi maksuasi tehdessäsi seuraavasti:
  • Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
  • Valitse SporttiPassin verkkomaksut
  • Aloita kirjoittamalla valikkoon Helsingin Uimarit. Kun järjestelmä löytää sen, valitse palveluntarjoaja ja paina “seuraava”
  • Kirjoita summa euroissa
  • Paina “Maksa”
  • Säilytä saamasi tekstiviesti kuittina
  • Lähetä tosite maksusta sähköpostitse osoitteeseen noona.taipale(a)helsinginuimarit.fi