Erityisryhmät

Vesitähdet-ryhmät tarjoavat uintitoimintaa erityislapsille. Ryhmät kokoontuvat Ruskeasuonkoululla (Valteri) Helsingissä, lämpimässä terapia-altaassa. Vesitähdet-ryhmä on tarkoitettu liikunta-, aisti- ja kehitysvammaisille lapsille sekä lapsille, joilla on motorisen kehityksen viivästymä tai oppimisen ongelma. Tunneilla harjoitellaan vesitaitoja sekä uinnin perusteita yksilöllisesti. Tavoitteena on vesi- ja uimataidon kehittäminen sekä oman yksilöllisen vedessä etenemistavan löytäminen.

Ryhmät soveltuvat myös vaikeavammaisille - myös etenevää sairautta sairastaville - lapsille, jotka haluavat tutustua vesielementtiin. Tällöin tavoitteena on veteen totuttautuminen, rentoutuminen, hyvän olon tunteen lisääminen sekä lapsen ja vanhemman/vanhempien mukava yhteinen hetki lämpimässä vedessä. 

Jokaisessa ryhmässä uimarilla tulee olla mukana oma avustaja altaalla.

Ohjaaja: Fysioterapeutti, erityisuimaopettaja, SUH:n erityisuinnin sekä vauva- ja perheuinnin kouluttaja Minna Nevalainen. Minna on suorittanut myös kansainvälisen Birthlight Special Baby Swimming-koulutuksen. 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: Minna Nevalainen p. 040 706 3113 (ilmoittautumisia otetaan vastaan arkisin kello 16 jälkeen).