Erityisryhmät

Vesitähdet

Vesitähdet on uintiryhmät erityislapsille. Ryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin Ruskeasuon koululla (Valteri), Helsingissä.

Ryhmät (tällä hetkellä kaikki ryhmämme ovat täynnä)

Ryhmä 1 klo 17.30-18.00 pienet lapset (vauvat - 4v)

Nämä ryhmät on tarkoitettu liikunta-, aisti- ja kehitysvammaisille lapsille sekä lapsille, joilla on motorisen kehityksen viivästymä. Uinnissa harjoitellaan vesitaitoja ja uinnin perusteita yksilöllisesti. Nämä ryhmät sopivat myös vaikeavammaisille – myös etenevää sairautta sairastaville – lapsille, jotka vasta tutustuvat vesielementtiin. Tavoitteena on silloin veteen totuttautuminen ja rentoutuminen, hyvän olon tunteen lisääminen, vuorovaikutuksen tukeminen sekä lapsen ja vanhemman/vanhempien mukava yhteinen hetki lämpimässä vedessä.

Ryhmä 2 klo 18.00-18.45 isommat lapset (4-8v)

Ryhmä 3 klo 18.45-19.30 isommat lapset (8-12v)

Nämä ryhmät on tarkoitettu liikunta-, aisti- ja kehitysvammaisille lapsille, joilla on oppimisen ongelmia tai motorisen kehityksen viivästymä. Uinnin tavoitteena on vesi- ja uimataidon kehittäminen, uinnissa pyritään löytämään itsenäinen tapa edetä vedessä.

Uinnissa jokaisella uimarilla tulee olla oma avustaja altaassa.

Ohjaaja

Minna Nevalainen (erityisuimaopettaja, fysioterapeutti, SUH:n erityisuinnin sekä vauva-ja perheuinnin kouluttaja)

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Minna Nevalainen 040 706 3113 (ilmoittautumisia otetaan vastaan arkisin klo 16 jälkeen)

 

Lisätietoa

Minna Nevalainen 040 706 3113 (ilmoittautumisia otetaan vastaan arkisin klo 16 jälkeen)

Uimakoulu- ja vesirallitoimintaamme on myös integroitu erityislapsia. Uimakoulutoiminnasta vastaa Laura Ukkola p. 050-3783600 (iltaisin), jolta voi kysellä tätä mahdollisuutta. Voit myös ensin jutella asiasta Minna Nevalaisen kanssa.