Uimaristipendi

Onko perheenne taloudellinen tilanne tiukka? Mietittekö voiko lapsi tai nuori osallistua Helsingin Uimareiden harjoitteluun? Me haluamme tarjota mahdollisuuden helpottaa harjoitteluun osallistumista uimaristipendeillä!

Uimaristipendit vuodeksi 2024 on mahdollistanut Urlus- säätiö. Suuri kiitos Urlus! Helsingin uimarit jakavat tuen stipendeinä vähävaraisille. Stipendien suuruudet riippuvat harjoitusmaksun suuruudesta, perheen hakemuksen perusteluista sekä montako perhettä vuosittain hakee uimaristipendejä.

Stipendihaku tapahtuu alla olevilla lomakkeilla. Huomaathan, että lasten kurssitoiminnalle on oma hakemuksensa ja kilpa- ja taitouinnin valmennusryhmissä mukana oleville omansa. Hakemus on auki tiistaihin 16.1.2023 asti. 

Hakemukset käsitellään mahdollisimman nopeasti nimettömästi stipendityöryhmän toimesta ja päätöksestä ilmoitetaan sähköpostitse.

Stipendin haku on päättynyt.


Helsingin Uimarit on myöntänyt tukea keväällä 2024 vähävaraisille perheille lapsen harrastustoiminnan kustannuksia varten. Tukea on myönnetty yhteensä 50 perheelle, joilla on tarvetta rahalliselle tuelle esimerkiksi vanhempien työttömyyden, lomautusten tai pidempiaikaisen sairauden myötä. Tuen mahdollisti Urlus-Säätiö! SUURKIITOS TUESTA!