Lasten uimakoulut

Alkeis- ja jatkouimakouluja, vesiralleja sekä lasten ja nuorten harrasteryhmiä järjestetään Pirkkolassa ja Valkeassa Talossa Haagassa. 

Kaikki kurssilaiset ovat Helsingin Uimarien jäseniä. Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 30€. Kurssien pituudet vaihtelevat hallien talvikauden pituuden mukaan ja hinnat näkyvät kurssikuvauksissa. 

Kurssimme kestävät aina koko syyskauden / kevätkauden.

Vanhat uimarit saavat jatkaa kursseillaan ja mukaan otetaan uusia uimareita mahdollisille vapautuville paikoille. Kursseilla saattaa olla yksittäisiä vapaita paikkoja, joten voit kysellä niitä uimakouluvastaavalta, vaikka kurssit olisivatkin jo käynnistyneet.

Eri uimakoulukurssien sivuilta löytyy tietoa suositelluista ikäryhmistä ja tasoista. Ota rohkeasti yhteyttä uimakouluvastaavaan, hän neuvoo mielellään tarvittaessa!

Meillä järjestetään myös alle 5-vuotiaille lapsille naperouintia, jossa uinti/harjoittelu tapahtuu yhdessä oman vanhemman/huoltajan kanssa lämmitetyssä, syvemmässä altaassa (140-170cm syvä). Jos kiinnostuit naperouinnista, siirry naperouinnin sivuille, niin kerromme lisää. 


Tarjolla oleviin kursseihin voit tutustua ja ilmoittautua alla olevista linkeistä:  

Ilmoittautuminen tehdään MyClub-järjestelmän kautta. 

Ajankohtaista

Syksyn 2019 lasten vesipeuhujen, uimakoulujen, vesirallien sekä harrasteryhmien ilmoittautuminen avautuu myös uusille uimareille 1.7.2019 (vanhat uimarimme voivat ilmoittautua syksyn kursseille 20.6 alkaen).  

Hauskaa tekemistä kesälomalle - uimastadikan kesäliikuntakurssit tulevat taas!

Osallistu liikuntapäiväleirille uimastadikalla ja sen ympäristössä.  Aamu- tai iltapäivä uidaan (joka päivä on uintia / peuhaamista vedessä / vesipelejä ym.) ja toinen puolisko päivästä harrastetaan muuta liikuntaa kuten palloillaan, leikitään liikuntaleikejä, yleisurheillaan ym. kivaa. Välissä syödään lämmin ja runsas lounas.

Päivä alkaa klo 10 ja päätyy klo 15 uimastadikan portilla. Tarvittaessa lapsi on mahdollista tuoda paikalle jo klo 9.00, mutta siitä on sovittava erikseen leirivastaavan kanssa ennen leiriä (asiasta tulee lisää infoa kurssikirjeessä).

Hinta sisältää ohjauksen, sisäänpääsyt, lämpimän ruuan päivittäin ja vakuutuksen. Tarjolla on neljä leiriä:

  • 3-7.6.2018, 150e
  • 10-14.6.2018, 150e
  • 17-20.6.2018, 125e
  • 5-7.8.2018, 90e

Leirin pääsyvaatimuksena on 25m:n uintitaito isossa-altaassa. Leiri on tarkoitettu pääsääntöisesti eskari- ja peruskoululaisille.

Ilmoittautuminen myclubin kautta. Leiristä saa lisätietoja Lauralta, soita uikkaripuhelimeen iltaisin klo 18 jälkeen p. 050 378 3600 tai laita tekstiviesti.


 

Lisätietoa

Uimakouluvastaava
Laura Ukkola
p. 050 378 3600,  ma ja ke klo 18-21 / ti ja pe klo 19-21
laura.ukkola6@gmail.com