Uimakoulut

Helsingin Uimarit tarjoaa alkeis- ja jatkouimakouluja, vesipeuhuja ja vesiralleja sekä nuorten harrasteryhmiä Pirkkolan uimahallissa sekä Valkeassa Talossa Haagassa. Kurssit kestävät yhden kauden (syys/kevätkausi) ja vanhat uimarit saavat aina halutessaan jatkaa kursseillaan. Mukaan otetaan uusia uimareita mahdollisesti vapautuville paikoille. Kursseilla saattaa olla vapaita paikkoja vaikka kausi olisikin jo alkanut, otathan rohkeasti yhteyttä uimakouluvastaavaan ja kyselet mahdollisista paikoista!

Tarjoamme uimakouluja, vesiralleja, harrastus- ja kilparyhmiä, kursseja ja harjoitusryhmiä vain jäsenillemme. Voit liittyä jäseneksi samalla kun ilmoittaudut mukaan toimintaan. Iltapäivisin oleva uintikerho-toiminta sekä kesäleirit ovat avoimia kaikille. 

Vuoden 2020 jäsenmaksu on 30€ ja se laskutetaan kurssimaksun yhteydessä. Kurssien hinnat määräytyvät kurssikertojen mukaan ja löytyvät ilmoittautumisen yhteydessä My Clubista. Kaikki uimakoulutoiminnassa olevat lapset on vakuutettu. 

Lisätietoa muun muassa kurssien ikärymistä ja taitotasosta löydät tämän sivun vasemman laidan otsikoita klikkaamalla. Mikäli oikean uimakoulun löytämiseen liittyen on kysyttävää, auttaa uimakouluvastaavamme mielellään!

Helsingin Uimareiden kurssitoiminnan polku.