Lasten uimakoulut

Alkeis- ja jatkouimakouluja, vesiralleja sekä lasten ja nuorten harrasteryhmiä järjestetään Pirkkolassa ja Valkeassa Talossa Haagassa. 

Kaikki kurssilaiset ovat Helsingin Uimarien jäseniä. Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 30€. Kurssien pituudet vaihtelevat hallien talvikauden pituuden mukaan ja hinnat näkyvät kurssikuvauksissa. 

Kurssimme kestävät aina koko syyskauden / kevätkauden.

Vanhat uimarit saavat jatkaa kursseillaan ja mukaan otetaan uusia uimareita mahdollisille vapautuville paikoille. Kursseilla saattaa olla yksittäisiä vapaita paikkoja, joten voit kysellä niitä uimakouluvastaavalta, vaikka kurssit olisivatkin jo käynnistyneet.

Eri uimakoulukurssien sivuilta löytyy tietoa suositelluista ikäryhmistä ja tasoista. Ota rohkeasti yhteyttä uimakouluvastaavaan, hän neuvoo mielellään tarvittaessa!

Meillä järjestetään myös alle 5-vuotiaille lapsille naperouintia, jossa uinti/harjoittelu tapahtuu yhdessä oman vanhemman/huoltajan kanssa lämmitetyssä, syvemmässä altaassa (140-170cm syvä). Jos kiinnostuit naperouinnista, siirry naperouinnin sivuille, niin kerromme lisää. 


 

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen kevään 2019 ryhmiin alkaa ma 17.12. Sitä ennen vanhojen uimareiden on ollut mahdollisuus ilmoittautua omille kursseilleen.  

 

Tarjolla oleviin kursseihin voit tutustua alla olevista linkeistä:  

Ilmoittautuminen tehdään MyClub-järjestelmän kautta. 

 

Uimastadikan kesäliikuntakurssit

Tulevana kesänä 2019 tapaamme jälleen uimastadikalla ja sen ympäristössä kivojen ohjaajien ja tekemisen merkeissä. Viikon pituiset Kesäliikuntakurssit järjestetään viikoilla 23, 24, 25 ja 32. Enemmän tietoa kesän kursseista tulee sivuillemme helmi-maaliskuun aikana. 

Lisätietoa

Uimakouluvastaava
Laura Ukkola
p. 050 378 3600,  ma ja ke klo 18-21 / ti ja pe klo 19-21

Heinäkuussa olemme lomalla.