Helsingin Uimarit - uimaseura Helsingissä

Urheilugaalassa Vuoden 2018 Urheiluseuraksi valittu Helsingin Uimarit on helsinkiläinen uintiurheiluseura, joka tarjoaa toimintaa kaiken ikäisille. Toiminnan painopiste on lapsissa ja nuorissa, joille HU tarjoaa kurssitoiminnan jälkeen mahdollisuuden jatkaa kilpauinnin tai taitouinnin parissa joko kilpavalmennuksessa tai harrasteryhmissä.

Helsingin Uimareilla on Olympiakomitean lasten ja nuorten sekä aikuisten Tähtiseura-merkit, jotka ovat tunnustus laadukkaasta seuratoiminnasta kohderyhmien osalta. Tutustu Tähtiseura-ohjelmaan täältä

Helsingin Uimareissa on tällä hetkellä seitsemän uinnin valmennusryhmää ja viisi taitouintijoukkuetta. Lasten uimakouluja on tarjolla kaikenikäisille lapsille aina vauvauinnista lähtien. HU järjestää lisäksi uintitekniikkakursseja aikuisille sekä yksityisopetusta ja tilauskursseja. HU:ssa on menestyvä Masters-uintijoukkue sekä säännöllisesti kokoontuva Entisten Uimareiden Kerho, jossa HU:n veteraanit tapaavat toisiaan. 

Aktiivisten jäsenten määrä lähentelee HU:ssa seitsemääsataa. 

Uinnin valmennustoimintaa Helsingin Uimareissa koordinoi nuorisopäällikkö Riikka Nordström. Päävalmentajana toimii Ilari Aalto. Taitouintia luotsaa Heidi Tuominen ja kurssitoimintaa Laura Ukkola. Seuran puheenjohtajana toimii Laura Kurki

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Kuva: Janne Passi.