Rollot

Rollot on vuosittain järjestettävä suuri 10 – 13-vuotiaiden nuorten uimareiden uintitapahtuma, johon odotetaan osallistujia uimaseuroista ympäri Suomen. Tapahtuma on kaksiosainen. Perjantaista sunnuntaihin uidaan Rollo-uinnit eli 10-13-vuotiaiden SM-uinnit. Maanantaista eteenpäin on leiriosio. Tapahtumaan osallistuu vuosittain 600-800 lasta ympäri Suomen.

Rollo-kilpailut

10-13-vuotiaiden SM-uinnit. Kilpailuihin pääsevät aikarajat alittaneet kymmenen -kaksitoista vuotiaat tytöt (T10-12) ja yksitoista- kolmetoistavuotiaat (P11-13) pojat.

Kaikki kilpailun ikäluokkaan kuuluvat, jotka eivät kisarajoja alita, voivat päästä kokemaan kisatunnelmaa ilmoittautumalla 50m vapaauintiin, joka uidaan ilman aikarajoja. Tämän lisäksi kisajaksojen aikana on oheistoimintaa niille, jotka eivät kisajaksoon osallistu.

Rollo-leiri

Rollo-leiri polkaistaan käyntiin heti kisaviikonlopun jälkeen maanantaiaamuna. Leiri koostuu monipuolisista toiminnoista, niin maalla kuin vedessä.

Ohjelmassa ovat usein mm. perinteiset kestosuosikit kuten vesipalloturnaus, viestikarnevaali, rastipistetoimintoja, kaupunkisuunnistusta sekä tietysti tiistai-iltana tapahtuman kruunaava Rollo-disco.

Rollo-leirille voivat osallistua kaikki halukkaat n. 9-13 vuotiaat uimarit. Leiri ja kuljetus leirille ovat omakustanteisia.

Majoittuminen

Majoittuminen tapahtuu yleensä koululuokissa ja jokaisen majoittujan tulee ottaa mukaansa makuualusta/patja sekä peitto/makuupussi ja tyyny.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.