Kilpa-ryhmä

Kilpa-ryhmässä harjoittelee pääasiassa 12-13-vuotiaita uimareita viidesti viikossa. Ryhmän toiminta on tavoitteellista ja oman ikäluokkansa huipulle tähtäävää. Kilpa-ryhmä kilpailee säännöllisesti sekä seuran omissa että kansallisissa kilpailuissa, kauden pääkilpailuinaan joko Rollot tai Ikäkausimestaruusuinnit.

Harjoitteluun sisältyy lihas- ja peruskunnon kehittämistä sekä lajitaitojen ja liikkunnallisten perustaitojen hiomista. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu tunnin sisä- tai ulkoliikunta uinnin lisäksi.

Tavoitteellisen harjoittelun selkeyttämiseksi, uimarit ovat saaneet valita sinisen tai kultaisen linjan omassa kilparyhmätasossaan. Siniset ja kultaiset harjoittelevat yhdessä neljä kertaa viikossa, jonka lisäksi kultaisen linjan uimareilla on omat lisäharjoituksensa sekä asiantuntijapalvelut. Molemmissa linjoissa on tähtäimessä kilpaurheilu ja itsensä kehittäminen. Kultaisen linjan uimarien harjoittelu pohjautuu huipulle tähtäävän uimarin polkuun ja heidän tavoitteenaan on oman maksimaalisen potentiaalinsa löytäminen.

 

Vastuuvalmentaja: Heli Harjanne

Harjoitusmaksu: 

  • Sininen linja - 620€
  • Kultainen linja - 140€/kk

 

Harjoitusvuorot 

PäiväAikaPaikka
Maanantai17.45-20.30Pirkkolahalli ja Pirkkolan uimahalli (Pirkkolan Metsätie 6)
Tiistai18.30-20.30Mäkelänrinteen uimahalli (Mäkelänkatu 49)
Perjantai18.10-20.30Malmin Uimahalli (Pekanraitti 14)
Lauantai10-13Pirkkolan uimahalli (Pirkkolan Metsätie 6)

Sunnuntai

(kultaiset)

11.00-13.30Mäkelänrinteen uimahalli (Mäkelänkatu 49)