24 tunnin uinti Pirkkolassa

12.8.2016

HU:n kausi alkaa yhteisellä 24 tunnin tapahtumalla 20-21.8.2016 Pirkkolan uimahallissa. Saadaanko 100 km täyteen satavuotiaan HU:n kunniaksi? Kaikki tervetuloa!

Tapahtuma starttaa lauantaina 20.8. klo 11. Ensimmäisen puolen tunnin aikana altaaseen pääsevät uimaan kaikki halukkaat.

Uinti tapahtuu koko ajan 25 metrin viestiuintina. Klo 11.30 lähtien jaetaan kaikille ryhmille puolen tunnin uintivuoroja. Rauskujen ja Piraijojen uintivuorot ovat myöhäisillassa ja aikaisin aamulla, muille ryhmille tulee myös yöuinteja. Jokainen uintiryhmä tarvitsee uinnin ajaksi huoltajan uitujen metrien laskijaksi.

Uimahallin ollessa auki muut radat ja altaat ovat asiakkaiden käytössä. Toivottavasti saamme ison joukon HU-laisia paikalle, jotta muut asiakkaat huomaavat meidät :)

Tavoitteenamme on 100km 24 tunnissa 100-vuotiaan HUn kunniaksi. Tavoite on haastava mutta mahdollinen, joten kaikkien panosta tarvitaan.

Yökylään Pirkkolaan

Tapahtuman aikana on myös mahdollista yöpyä uimahallissa. Palloiluhalli tulee olemaan hiljentymis- ja rauhoittumisalue, jonne jokainen lepoa tarvitseva uimari pääsee lepäämään ja nukkumaan. Mukaan tarvitaan makuualusta, makuupussi ja tyyny. Yöpyminen maksaa 20€ ja hinta sisältää päivällisen, ilta- ja yöpalan sekä aamupalan. Ota raha mukaan lauantaina.

Uimari voi osallistua tapahtumaan vaikka ei yöpyisikään, silloin hänen uintinsa tapahtuu päiväaikaan.

Uimahallin sulkeutuessa illalla klo 21 saavat uimarit uida hetken vapaasti hallissa. Tosin koko ajan pyörii myös 24 tunnin uinti. Valmentajat ottavat vastuu uimahallin valvonnasta. Samoin aamulla ennen klo 9 on mahdollisuus vapaaseen uintiin.

Uimarien ilmoittautuminen alla olevan doodle-linkin kautta viimeistään ma 15.8.

Vanhemmat mukaan uimaan ja huoltajiksi

Tarvitsemme myös vanhempia mukaan huoltajiksi. Vanhempien tehtävänä on vahtia järjestystä palloilu- ja uimahallissa, tehdä aamu- ja iltapalaa sekä huolehtia yöpalatarjoilusta.

Toivomme myös vanhempien ilmoittautuvan mukaan omalla joukkueella. Tarvittaessa voimme yhdistää voimia valmentajien ja vanhempien kesken. Samoin valmentajat voivat tarvittaessa täydentää valmennusryhmiä.  

Vanhempien ilmoittautuminen uimaan ja huoltajatehtäviin alla olevan doodle-linkin kautta viimeistään ma 15.8.

Nyt siis kaikki pikaisesti ilmoittautumaan tapahtumaan!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 15.8.2016. Lisätietoja lähempänä tapahtumaa.