Rollot rolloiltiin tänä kesänä Tampereella - HU vesipallofinaalissa toiseksi!

12.6.2016 klo 23:35


Tänä vuonna nuoret uimarit kokoontuivat 10-15.6.2016 Tampereelle, jossa kisanäyttämönä toimii uudistettu Kalevan uintikeskus. HU:n mahtava Rollo-joukkue päivitti kisa- ja leirikuulumisia tälle sivulle.

 


Keskiviikko 15.6.

Rollot on nyt rolloiltu ja päätös ei olisi voinut olla hienompi! 

Keskiviikkoaamun kruunasi vesipallo-ottelu, jossa HU:n sekajoukkue pelasi mahtavasti finaaliin saakka pelaten toiseksi! Onnittelut hopeamitalista!

Hallille lähdimme jo aamulla heti klo 7 jälkeen, mutta hienosti kaikki jaksoivat nousta ylös vaikka uni painoi kaikkien silmiä edellisen päivän Särkänniemen retken ja illan discoilujen jälkeen.

Leiri on ollut tiivis ja täynnä ohjelmaa. Kaikki on mennyt hyvin ja suuremmilta kommelluksilta on vältytty. Ja pieniähän me ei edes lasketa!

Paljon on tehty, koettu ja nähty ja pian on kotiinlähdön aika.

Viikon varrelta otettuja kuvia on lisätty HU:n facebook-sivuille http://www.facebook.com/helsinginuimarit

HU kiittää!

HU:n Rollo-tiimi


Sunnuntai 12.6

Aloituspäivän käynnistysvaikeuksista kun selvittiin, saatiin hienoja uusia ennätyksiä ja isoja venymisiä. Näytön paikka oli tänään sunnuntaina Rolloille ensimmäistä kertaa osallistuvalla Davin Lindholmilla. Davin aloitti rollouransa P12 100RU kuumassa lähdössä ja sijoittui hienosti neljänneksi!

HU:n upeat kannustusjoukot tsemppasivat seurakaverinsa uusiin ennätyksiin. Kannustusjoukot saivat tunnustusta myös muilta seuroilta. 

Ilari ja Hentsu


Perjantai 10.6.

Ensimmäinen jännittävä Rollo-päivä takana! Tällä kertaa blogipostauksen tekee valmentajat ja huoltajat, koska leiriläisillä ja kisaajilla on ollut niin kiireinen päivä uimahallilla ja karnevaaliasujen valmistuksessa, etteivät ole ehtineet vielä blogin pariin.

Kisoissa nähtiin tänään hienoja suorituksia kaikilta uimareilta. Illalla nähtiin jännittäviä tilanteita, kun T-11 200 SKU toiseksi viimeinen erä jouduttiin uusimaan lähdössä ilmenneiden ongelmien takia. Nelli ui kuitenkin loppujen lopuksi hienon uinnin tsemppihuutojen siivittämänä ja jopa paransi omaa aikaansa parilla sekunnilla.

Meillä on käytössä kaksi luokkaa majoitusta varten. Kaikki ovat löytäneet hyvän paikan makuupusseilleen vaikka ensimmäisenä iltana uni ei varmaan kovin helposti silmään tulekaan.

Huomenna leiriohjelma ja kisat jatkuvat aamulla klo 9.30.

Miia, Riikka, Hentsu, Hanna-Mari ja Minna