Tue seurasi toimintaa tilaamalla SEURAONME -paita 13.5. mennessä!

8.5.2020

Haluatko tukea seuraasi korona-kriisin aikana?

Nyt on mahdollisuus tilata SEURAONME -paita ja osallistua talkoisiin. Paidan hinta on 20 € / kpl, ja sen tuotto käytetään kokonaisuudessaan seuran toimintojen tukemiseen. Paita on 100% puuvillainen unisex-mallinen Navy-värinen T-paita, johon tulee valkoisella selkään painatus #SEURAONME ja oikeaan hihaan teksti HU KIITTÄÄ! sekä etupuolelle vasemmalle rintaan seuran logo. Paidan mallikuva löytyy uutisen alaosasta. 

Seuran kannattaminen kiinnostaa, mutta usealle T-paidalle ei ole tarvetta? Tilauksen yhteydessä on lisäksi mahdollista niin halutessaan osoittaa lisätukea seuran toiminnalle valitsemalla 10€, 20€ ja 30€ vaihtoehdoista. Nämä vaihtoehdot ovat kuitenkin täysin vapaaehtoisia, eikä niitä näin ollen ole tilausta tehdessä pakko valita.

Sitovat tilaukset tulee tehdä keskiviikkoon 13.5. klo 23.59 mennessä My Clubin kautta ( https://helsinginuimarit.myclub.fi/flow/events/2063093 ). TEHDESSÄSI TILAUKSEN, ILMOITA HALUAMASI KOOT KOHDASSA "LISÄTIETOA JÄRJESTÄJÄLLE". 

(Lasten koot: 92-164cm, ja aikuisten koot: 3XL, 2XL, XL, L, M, S, Youth L, Youth M, Youth S, Youth XS)

Paidat tilataan sitovien ennakkotilausten mukaan, jos minimitilausmäärä 100 paitaa täyttyy. Laitamme kaikille paitoja tilanneille viestin viimeistään 15.5. toteutuuko tilaus, joten älä maksa laskua ennen tätä!

Tilaamalla yhden tai useamman paidan, tuet arvokkaalla tavalla Helsingin Uimareiden toimintaa tässä poikkeuksellisessa tilanteessa!

Muistattehan osallistua Unelmien liikuntapäivänä sunnuntaina 10.5. ilmaiseen äitienpäivätreeniin Solidsportissa klo 17-17.45! Osallistumisohjeet ja lisätietoa löydät täältä!

Helsingin Uimarit tarjoaa myös arkisin klo 12 taukoliikuntaa tai muuta toimintaa HU Breikeissä Instagramin puolella! Ota @helsinginuimarit seurantaan ja tule mukaan taukoilemaan!

#SEURAONME‍