100-vuotisjuhlallisuudet huipentuvat SM-kisoihin

29.1.2016Helsingin Uimarien 100-vuotisjuhlakuukausi huipentuu 24. - 28.3.2016 Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa järjestettäviin SM-kisoihin. Ilmoittaudu toimitsijaksi nyt!

Ilmoittaudu toimitsijaksi!

Tarvitsemme 20 toimitsijaa per kisapäivä. Mikäli olet jo päättänyt osallistua, tee ilmoittautumisesi NYT oheisesta linkistä:http://www.helsinginuimarit.fi/seuratoiminta/hu-100-vuotta/kirjatilaus-seka-ilmoittautumine/#token-369923

Ensimmäinen palaveri kisojen päämiehenä toimivan HSS:n kanssa on 4.2.2016 ja tarvitsemme siihen mennessä mahdollisimman paljon ilmoittautuneita. Kisaorganisaation terveiset ovat tässä vaiheessa seuraavat: "Kaikki auttavat kädet ovat tarpeen. Kortilliset, korttittomat, nuoret, vanhat.. kaikki ovat tervetulleita ja kaikille löytyy hommia! "

Mietitkö vielä? Tässä lisätietoa!

Helsingin Uimarit on solminut yhteistyösopimuksen HSS:n kanssa uinnin SM-kilpailuiden järjestämisestä Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa 24.-28.3.2016. Kilpailut ovat yhdistetyt aikuisten ja nuorten mestaruuskilpailut sekä vammaisuinnin SM-kilpailut. Median kiinnostuksen pitäisi olla taattu, sillä kisat ovat virallinen näyttökilpailu Rion olympialaisiin. Kisat ovat samalla myös Uimaliiton 110v-juhlakilpailu. Lisätietoa: http://www.sm-uinnit.fi/sm-uinnit/

Helsingin Uimarit tulee olemaan kisoissa hienosti esillä

Paitsi että meillä on muutama oma edustuksen uimari altaassa kisaamassa, saamme HU:n lipun ja bannerin palkintokorokkeelle sekä näkyvyyttä mm. kilpailuiden nettisivuilla, käsiohjelmassa ja kuulutuksissa.

Tämän lisäksi järjestämme 2. kerroksen kahviotasanteella juhlavastaanoton muille seuroille kisojen avauspäivänä ja voimme pitää siellä omien fanituotteiden myyntipöytää koko kilpailuiden ajan. Pöydältä voi kysyä myös vapaalippuja, joita jaossa 50kpl / jakso.

Extrabonuksena kuntoloma!

Aamujaksot alkavat klo 10 ja kestävät arviolta noin 3h, iltajaksot alkavat klo 17 ja kestävät noin 2h. Kisaorganisaation toive on, että yksi toimitsija ilmoittautuisi vähintään yhdeksi päiväksi kerrallaan.

Toimitsijoille luvassa ainakin toimitsijapaita sekä pientä välipalaa. Extrabonuksena voit vielä yhdistää toimitsijan tehtävään reippaan kuntoloman, sillä jaksojen välissä on mahdollista päästä itse altaaseen esim. kerryttämään maaliskuussa uitavan Ui Kesäksi Kuntoon -kampanjan kilometrejä. Halli on suljettuna yleisöltä kisojen ajan, joten tässä ainutlaatuinen tilaisuus! Mukavia yhdessä uitavia ohjelmiakin löytyy aivan varmasti.

Kiinnostuitko? Käy ilmoittautumassa! NYT!!!

HU:lla on mahdollisuus myydä kisoihin ilmoitustilaa

Tuotoista 30% menee SM-kisaorganisaatiolle, mutta 70% voidaan käyttää seuramme juniorien leiri- ja kilpailutoiminnan tukemiseen.

Sopimuslomake: http://www.helsinginuimarit.fi/@Bin/361723/SM_NSM_esite.pdf

Sopimukset pyydetään toimittamaan suoraan HSS:n edustajalle helmikuun loppuun mennessä. Muistakaa mainita lomakkeessa, että olette HU:n edustajia. Mahdollisesta sopimuksesta olisi myös hyvä vinkata HU:n puheenjohtajalle.