Toivo Virtasen muistokilpailut täytti Pirkkolan kisakatsomon ja altaan

19.11.2015

Kuvat: Jarmo Raninen
Kuvat: Jarmo Raninen

Viime viikonloppuna uitiin Helsingin Uimareiden järjestämät Toivo Virtasen muistokilpailut. HU:n uimarit menestyivät kotikisoissa hienosti.

Pirkkolan uimahallissa 14.11.2015 uidut kisat sujuivat hyvin ja saivat kiitosta osanottajilta. Sujuvasti etuajassa edenneessä kilpailussa ilmapiiri oli välitön ja kannustava.

Kilpailuun osallistujia oli useista eri seuroista aina Pietaria myöten ja useissa eri ikäsarjoissa, alle kymmenvuotiaista masterseihin. Myös HU:n juuri koulutuksen saaneita toimitsijoita pääsi testaamaan uusia taitojaan. Niin uudet kuin vanhat toimitsijat selviytyivät hienosti kisajärjestelyistä, seuran puolesta suurkiitos kaikille!

HU:n omien uimareiden osalta kotikisat menivät loistavasti. Mitaleita pääsivät pokkaamaan useat uimarit, mm. Pippi Nordström ja Eemeli Raninen sekä nuoremmista uimareista Fanni Hynninen ja Miska Sarkkinen. Kilpailun tulokset voi lukea kokonaisuudessaan LiveTiming-palvelusta.

Toivo Virtasen muistokilpailu on saanut nimensä Toivo "Töffin" Virtaselta (1905 - 1988). Hän oli HU:n menestyksekäs uimari 1920 ja -30-luvuilla sekä pitkäaikainen valmentaja ja johtokunnan jäsen aina 1980-luvun alkuun saakka.