Ilmoittaudu syksyn 2020 uintikursseille!

20.7.2020

Uintikurssi tarjonnassamme on kursseja vauvasta vaariin.

Tarjoamme vauva- ja naperouintia, lasten ja nuorten uintikursseja, erilaisia aikuisten uintikursseja sekä eläkeläisten vesijumppia. Vapaita paikkoja on vaihdellen ryhmittäin. Ole nopea ja varaa paikkasi.
Vauva ja naperouinti - Muutama vapaa paikka jäljellä: Vauvat 3-12kk, la 12.30-13, Allergiatalo
Naperouinneissa Kontulassa on vielä tilaa. Ryhmät ovat maanantai- ja tiistai-iltaisin. Uintikausi alkaa syyskuussa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Minna p. 040 706 3113
https://www.helsinginuimarit.fi/vauva-ja-naperouinti/vauvauinti/Lasten uimakoulut - Paikkoja vapaana vesipeuhussa, jatkouimakouluissa sekä vesiralleissa enimmäkseen Valkea Talon ryhmissä tiistaisin ja lauantaisin. Alkeisuimakoulut täynnä, mutta ilmoittautuminen varapaikoille mahdollista. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://www.helsinginuimarit.fi/uimakoulut/Lasten ja nuorten harrasteryhmä - Paikkoja vapaana Pirkkolan lauantain ryhmissä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: 
https://www.helsinginuimarit.fi/uimakoulut/nuorten-harrasteryhma/Iltapäiväkerhot - Uintikerho 1 -alkeisryhmässä vielä useita paikkoja vapaana. Uintikerho 2 -jatkoryhmä on täynnä. Ilmoittautuminen varasijalle mahdollista. Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
https://www.helsinginuimarit.fi/uimakoulut/iltapaivakerho/Aikuisten uintitekniikkakurssit - Paikkoja vapaana niin tiistain Valkea Talon kuin sunnuntain SYKin Tekniikka- (alkeet ja 1) ja Vapaauintikursseilla (perus ja jatko) sekä Aikuisten uimakoulu ryhmissä (alkeis ja jatko). Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://www.helsinginuimarit.fi/aikuiset/aikuisten-tekniikkakurssit/Aikuisten harrasteryhmä - Muutama paikka vapaana. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://www.helsinginuimarit.fi/aikuiset/aikuisten-harkkaryhma/Eläkeläisten vesijumppa - Paikkoja vapaana kaikissa Valkea Talon keskiviikon ryhmissä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://www.helsinginuimarit.fi/aikuiset/elakelaisten-vesijumppa/