Peppi Hietanen täydentämään seuran päätoimisten joukkoa!

5.2.2024

Helsingin Uimareiden päätoimisten työntekijöiden joukko on täydentynyt entisestään, kun Peppi Hietanen on helmikuun alusta aloittanut seurassa päätoimisena työntekijänä. Hän toimii taitouinnin ja erityisuinnin ryhmien sekä valmennusryhmien fysiikkavalmennuksen parissa. Peppi kommentoi uutta tehtäväänsä seuraavasti: 

"Olen aloittanut työt tosi hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä. On tosi hienoa, että työn myötä avautuu mahdollisuus uppoutua valmennushommiin vielä aiempaa enemmän. Odotan tosi innolla tulevaa vuotta!".

Peppi aloitti valmennushommat HU:lla vuonna 2018, mutta on ollut seuran toiminnassa mukana jo vuodesta 2011. Hän harrasti tavoitteellisesti taitouintia reilut 10 vuotta, jossain vaiheessa oman harrastuksen rinnalle tulivat valmennushommat ja nykyään hän keskittyy pelkästään niihin. Peppi on koulutukseltaan fysioterapeutti ja lisäksi käynyt erilaisia valmennuskoulutuksia.

Peppi aloitti viime viikolla seuran toisen uuden päätoimisen työntekijän Nikon kanssa VAT-koulutuksen 3K-urheiluopistolla: 

"Olen lähtenyt VAT:iin innostunein fiiliksin. Erityisesti odotan verkostoitumista muiden lajien valmentajien kanssa. Odotan myös saavani uusia oivalluksia omaan valmennustyöhön sekä kouluttajilta että kurssikavereilta".