Palautetta syyskaudelta 2023

7.3.2024

Kuva: Janne Passi

”Mulla on maailman parhaimmat ja hauskimmat joukkuekaverit ja valkku!”

”Parasta on ollut kehittyminen ja itsensä ylittäminen sekä kisaaminen. On ollut ihanaa myös oppia lisää lajista!”

”Uusien kavereiden saaminen omasta ryhmästä. Uiminen itsessään, parantunut tekniikka näkyy vauhdissa ja motivoi lisää treenaamaan. Valmentajat ovat olleet ihan parhaita.”

”Kiitos mahtavasta harrastuksesta lapselle! Lapsen mielestä tiistai on viikon paras päivä, koska silloin on uintia!”

Kevätkausi on jo hyvässä vauhdissa, ja nyt on hyvä aika pysähtyä hetkeksi vielä viime syyskauden äärelle kausipalautteiden muodossa. Keräsimme loppuvuodesta palautetta harrastajiltamme, ja vastauksia palautekyselyyn tulikin runsas määrä. Kiitos kaikille vastaajille – palaute on tärkeää, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Palautteet viime kaudelta ovat kiittäviä, ja osallistujat ovat valtaosin tyytyväisiä toimintaan. Positiivista palautetta tuli mm. hyvästä valmennuksesta, leiri- ja kisareissuista, innostavista ja yksilöt huomioivista valmentajista/ohjaajista, joukkue- tai ryhmäkavereista, näytöksistä sekä uuden oppimisesta. Kaikista lasten ja aikuisten uimakoulu- ja harrasteuintiryhmistä 69% koki, että uintiharrastuksesta aiheutuvat kokonaiskulut ovat olleet kohtuulliset ja 89% koki, että he ovat saaneet tarvittavan tiedon uintiharrastuksestaan (esim. nettisivujen, MyClubin tai viestien kautta).

Kehittävää palautetta tuli mm. henkilökohtaisen palautteen lisäämisestä, huoltajien huomioimisesta, valmentajien vaihtuvuudesta, tekniikoihin paneutumisesta ja treenien ajankohdista. Kehittävän palautteen saaminen on tärkeää, pyrimme kehittämään toimintaamme niiden avulla entistä toimivammaksi.

Lasten uimakoulutoiminnassa sekä aikuisten uintitoiminnassa toimintaa arvioitiin asteikolla 0-5 (0= täysin eri mieltä, 5= täysin samaa mieltä).

Lasten uimakoulutoiminta (vauva- ja perheuinnit, uimakoulut ja vesirallit, n=47)

  • Olen tyytyväinen lapseni ryhmän toimintaan kokonaisuutena. 4,5 / 5 
  • Ilmoittautuminen ryhmään oli sujuvaa ja helppoa. 4,5 / 5
  • Lapseni ohjaajat/valmentajat hoitavat tehtävänsä hyvin. 4,5 / 5
  • Lapsi-, vauva-, napero- ja perheuinneissa uimari ja/tai perhe palaavat kotiin innoissaan             kokemastaan. 4,4 / 5
  • Lapsi viihtyy omassa uintiryhmässään. 4,5 / 5

Aikuisten uintitoiminta (tekniikkakurssit, harrasteryhmät, vesijumppa, hydrobic, n=34)

  • Olen tyytyväinen ryhmän toimintaan kokonaisuutena. 4,5 / 5
  • Ilmoittautuminen ryhmään oli sujuvaa ja helppoa. 4,4 / 5
  • Ohjaajat/valmentajat hoitavat tehtävänsä hyvin. 4,6 / 5
  • Palasin kotiin innoissani kokemastani. 4,7 / 5
  • Viihdyin omassa ryhmässäni. 4,6 / 5