Niko Blankenstein aloittanut seurassa päätoimisena työntekijänä!

31.1.2024

Niko Blankenstein on aloittanut Helsingin Uimareissa päätoimisena työntekijänä tammikuun 2024 alussa. Niko toimii vanhempainvapaalla olevan kilpauinnin päävalmentajan Ilari Aallon tehtävässä ja vastaa ensisijassa Kilpa 1 ja 2 -ryhmien valmennuksen suunnittelusta sekä käytännön toteutuksesta. 

"Olen aloittanut hommat hyvillä fiiliksillä! Saan aina tukea kuin tarvitsen, ja meillä on kiva työympäristö ja hyvät työkaverit" Niko kertoo ajatuksistaan uuteen pestiin liittyen. Niko on toiminut kilpauinnin parissa jo pidemmän aikaa:

"Aloitin Helsingin Uimareilla vuonna 2017. Vuonna 2015 aloitin ensimmäiset ohjaukset ja valmennukset Oulussa. Olen itse uinut kilpaa yli kymmenen vuotta lapsena, ja sieltä löytänyt rakkauden lajiin".

Niko aloittaa tammikuussa kolmen kampuksen urheiluopiston Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon, Valmennuksen osaamisalan (VAT) koulutuksen suorittamisen. 

Koulutuksen lähiopetus toteutetaan keskiviikkoiltapäivisin Urhean Mäkelänrinteen tiloissa. Uusi koulutusmalli mahdollistaa kouluttautumisen ammattivalmentajaksi osana arkea. Monilajinen VAT mahdollistaa verkostoitumisen ja osaamisen jakamisen yli lajirajojen. Vierailut opiskelukaverien valmennusarjessa ovat osa kokonaisuutta.

Koulutukseen Niko on myös lähdössä positiivisin tunnelmin ja odottaa saavansa uusia työkaluja valmennuskäyttöön!