Leona harrastaa uintia Helsingin Uimareiden Vesitähdissä!

1.6.2023

On uskomatonta, mitä taitavassa ja henkilöä huomioivassa uimaopetuksessa voidaan saada aikaan. Leonalle ei ole asetettu tavoitteita, vain yhdessä tekemisen riemua ja ryhmässä toimimista. Kavereilta saa hyvää tekemisen mallia. Erilaiset teemat ja tehtävät tekevät uimakerroista hauskoja ja onnistumisia tulee erilaisista asioista, lajittelu on ollut yksi Leonan lempparitehtävistä.

Leonan uimataival on ollut vivahteikassa, vaikeuksien kautta voittoon. Opetuksessa mielikuvituksen käyttö ja mallintaminen olleethoukuttelun avaimia, vaikkapa selkäuintia opetellessa. Selkäuinnissa korvat menivät veteen, kun tyttö teki samalla peiliin katsoen suujumppaa.

Uimalasit, niitäkin on harjoiteltu, jos vaikka miten päin. Minna-ope on laittanut lasit päähänsä ja Leona on hetkeksi siis todella lyhyeksi hetkeksi laittanut lasit päähänsä ja saattanut käydä nopeasti veden alla. Pienellä huijauksella on sukellettu. Leona nostaa asiat pohjasta varpailla, mutta kun mennään syvälle, joutuu Leona sukeltamaan.

Tammikuussa 2023 Leona yllätti kaikki ja niin äidillä kuin Minnalla leuat loksahti auki, kun Leona päätti laittaa uimalasit päähänsä ja sukelsi useita kertoja. Altaan reunalta sukelsi Minnan perässä hienosti lasit päässään.

Minna on The Minna (Minnan viittoma on Pikku-Myy), Leona seuraa, ohjaa ja tekee kaiken Minnan perässä. Leona on nimittäin harjoitellut myös altaan reunalle hyppäämistä Minnan tavalla. Leonan onni on ollut uimaope, joka tuntee hänet ja johon hän oppinut luottamaan.

Vesitähtiin otetaan syyskaudella uusia innokkaita uimareita. Lue toiminnasta lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan täältä!