Koronatiedote 2.

23.3.2020

Koronaepidemiaan liittyen, Suomen hallituksen linjausten ja Suomen Uimaliiton suositusten mukaisesti kaikki Helsingin Uimarien järjestämä harrastustoiminta on toistaiseksi keskeytetty. Tämänhetkisen tiedon mukaan uimahallit ovat kiinni 13.4. tai 30.4 asti, riippuen hallista. Uintitoiminnan alkamista arvioidaan epidemiatilanteen kannalta, kun hallit aukeavat.

Valtakunnallinen liikuntapaikkojen sulkeminen on force majeure -tilanne, johon seura ei ole omalla toiminnallaan voinut vaikuttaa. Tilanteesta huolimatta kausimaksut tulisi maksaa. Tilanne on seurassamme taloudellisesti hyvin riskialtis. Tällä hetkellä pyrimme jatkamaan päätoimisten työsuhdetta, mutta tuntityöntekijöille seuralla ei ole tarjota töitä. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja tiedotamme lisää viikolla 15, jolloin toivottavasti tiedämme loppukauden suunnitelmista tarkemmin ja osaamme informoida kaikkia maksujen ja harjoitusten suhteen enemmän.
Valmennustiimimme ohjeistaa valmennusryhmissä olevia kilpa- ja taitouimareita lajia tukevaan, omatoimiseen oheisharjoitteluun ja liikkumiseen.

Elämä seurassamme jatkuu edelleen. Sopeudumme vallitsevaan tilapäiseen tilanteeseen. Pyrimme minimoimaan kustannuksia ylläpitäen toimintaa kuitenkin sellaisella tavalla, että toiminta voidaan palauttaa hyvin nopeasti koronaepidemiatilanteen rauhoituttua.
Toivomme kaikkien ymmärtävän, että tilanne on poikkeuksellinen meille kaikille.

Ystävällisin yhteistyöterveisin,
Helsingin Uimarien hallitus
Perjantaina 20.3.2020