Kiitos Toivo Virtasiin osallistumisesta!

11.10.2021

Seuramme järjestämät kansalliset uintikilpailut Toivo Virtaset uitiin jälleen 2.10.2021 Pirkkolan uimahallilla. Kisat uitiin terveysturvallisuussyistä ilman yleisöä, mutta se ei onneksi menoa haitannut. Vilskettä uimahallilla riitti. Uimarit suoriutuivat mahtavasti lajeistaan ja rikkoivat omia ennätyksiään. Nuorten uimareiden ikäsarjoissa lajien kolme parasta saivat mitalit kaulaansa.

Naisten ja miesten sarjoissa uineiden 1. sijalle uineet palkittiin Altaalle.com:in 20€ arvoisin lahjakortein. Kiitos Altaalle.com! Toivotamme voittajille mukavia shoppailu hetkiä Altaalle.comin verkkokauppaan!

Kisat kruunasi pitkät matkat 800m VU sekä 1500m VU. Uimareista suurelle osalle tämä oli ensimmäinen kerta koskaan pitkillä ja osa tuli aivan varta vasten kisoihin uimaan vain pitkän matkan lajinsa.

Kiitos Pirkkolan uimahallille ja seuroille, jotka mahdollistivat kisojemme onnistumisen lainaamalla meille ratavuorojaan. Suurin kiitos kuuluu vapaaehtoisillemme, joita oli tällä kertaa ennätyksellinen määrä toimimassa kisoissa erinäisissä rooleissa.

Kiitos ja nähdään jälleen ensi vuonna!