Kevätkauden päätöstiedote valmennusryhmille

2.6.2020

Kevätkausi on hurahtanut lähes loppuun kaikista kummallisuuksista huolimatta. Kiitämme kaikkia ymmärryksestä uimaseuraamme kohtaan. Ajat ovat olleet haastavia niin jäsenillemme kuin seurallemme. Toivotaan että saamme aloittaa ensi syksyn normaaleissa olosuhteissa.

Kevään lopulla toteutettu SEURAONME-paitakampanja ylitti odotuksemme ja haluammekin kiittää kaikkia osallistujia tuestanne. Lisäksi haluamme kiittää kaikkia positiivisesta palautteesta ja tuestanne mitä olemme saaneet. Kaikki tuki ja ymmärrys on auttanut valmentajia ja seuratoimijoita jaksamaan tässä haastavassa tilanteessa. Kaikesta näkee että meillä on vahva ja hyvinvoiva seurayhteisö. SEURAONME!

Harjoittelu jatkuu pitkän odotuksen jälkeen kesä- ja heinäkuussa allasharjoittelun merkeissä. Poikkeuksellisesti kaikilla ryhmillä kausi päättyy tänä keväänä samaan aikaan eli 18.6. Helsingin Uimarit on täydellisellä kesälomalla viikot 26 ja 27. Kilpa- ja taitouinti heräävät toimintaan Ilarin ja Heidin johdolla viikolla 28 ja uusi kausi aloitetaan porrastetusti heinä-elokuun aikana. 

TOIVOTAMME KAIKILLE OIKEIN AURINKOISTA JA LÄMMINTÄ LIIKUNNAN TÄYTTEISTÄ KESÄÄ!