Helsingin uimarit on palkannut uuden päätoimisen työntekijän!

24.1.2022

Heidi Tuominen on aloittanut Helsingin Uimareissa päätoimisena seura- ja taitouintikoordinaattorina. Heidi on toiminut seuran taitouintivalmentajana ja lajivastaavana vuodesta 2014 alkaen ja vuoden 2022 alusta alkaen työsuhde on muuttunut päätoimiseen muotoon.

”Olen todella ylpeä ja innoissani uudesta työpaikastani! Olen ollut itse mukana Helsingin Uimareissa jo noin kymmenen vuoden ajan, ensin itse taitouimarina ja myöhemmin altaan laidalla valmentajana. Lisäksi olen hoitanut useamman vuoden seuran taitouintivastaavan tehtäviä ja toiminut seuran hallituksessa varajäsenenä. Työnantajana seura on siis minulle hyvin tuttu ja siksi luonnollinen valinta ”, Heidi kertoo työhönsä liittyen.

Heidillä on pitkä tausta liikunnan- ja urheilun parissa erilaisissa tehtävissä.

”Olen toiminut erilaisissa valmentaja- ja ohjaajatehtävissä jo yli kymmenen vuoden ajan niin taitouinnin kuin toisen lajini joukkuevoimistelun puolella. Koulutukseltani fysioterapeutti (AMK). Valmentajakoulutuksista minulla on suoritettuna Uinnin taso 2 ja Voimisteluliiton taso 1 joukkuevoimisteluvalmentajan koulutus. Muita pienempiä koulutuksia on myös taskussa useampia ja helmikuussa aloitan Voimavalmentaja -opinnot.”

Helsingin Uimareiden päätoimisena työntekijänä Heidin työtehtäviin kuuluvat valmennustuntien lisäksi muun muassa seuran kehittämistehtäviä sekä taitouinnin koordinointi.

Helsingin Uimarit toivottaa Heidin oikein paljon tervetulleeksi mukaan porukkaan!