Helsingin Uimareiden kevätkausi 2022 saatu hienosti päätökseen!

3.6.2022

Helsingin Uimareiden kevätkausi 2022 alkaa pikkuhiljaa kääntyä loppua kohden. Kauden aikana on saatu nauttia koronavuosien jälkeen pitkästä aikaa lähes normaalista harjoittelu- ja kilpailukaudesta. Kevätkauden päättymistä on juhlistettu seuraväen parissa perinteisin menoin! 

Sunnuntaina 21.5. järjestettiin Pirkkolan uimahallissa seuran oma Uinticup-kilpailu sekä tätä edeltävä seuran yhteinen kevätkarkelo hallin takapihalla aurigonpaisteessa. Kevätkarkeloissa tarjolla oli hotdog-baarin antimia sekä liikunnallisia tehtävärasteja. Lisäksi tilaisuudessa palkittiin kevätkauden tsempparit jokaisesti valmennusryhmästä. Kevätkarkeloiden jälkeen jatkettiin hallin puolella Uinticupin merkeissä, joissa nähtiin mahtavia suorituksia sekä hieno tunnelma kannustusten raikatessa!

Riikka jakamassa tsempparipalkintoja.
Kisajännitystä ilmassa.
Pirkkolan uimahallin aurinkoinen takapiha houkutteli kevätkarkeloihin ison joukon uintiperheitä!


Viikkoa myöhemmin 29.5. Pirkkolan uimahallissa juhlistettiin taitouinnin kevätkautta perinteisen kevätnäytöksen merkeissä. Näytöksessä esiintyivät kaikki seuran valmennusjoukkueet sekä kaksi alkeiskurssia ja yksi jatkokurssi. Illan aikana nähtiin niin kevätjuhlaohjelmia kuin kilpailuohjelmia yksilö- ja joukkuesuorituksina. Näytöstä oli seuraamassa täysi katsomo ja tunnelma uimareita kannustettaessa oli käsin kosketeltava!

Torpedot (Masters).
Delfiinit (ag12-15).
Nemot (ag15).
Meritähdet (FinaJR).

Kiitokset kaikille uimareille, valmentajille, uintiperheille, hallitukselle ja lukuisille vapaaehtoisille, jotka mahdollistavat yhdessä seuran hienon toiminnan! Valmennusryhmillä kausi jatkuu vielä oman valmentajan ilmoituksen mukaisesti ja muutamia kilpailuitakin on vielä edessä kilpa- ja taitouinnin saralla!

Harrastetoiminta, uimakoulut ja -kurssit käynnistyvät tuttuun tapaan syksyllä ja niiden aikatauluista sekä ilmoittautumisesta tiedotetaan seuran nettisivuilla kesän aikana!