Äänestä HU:ta Hyvän Energian Seura- kilpailussa 21.6. mennessä!

10.6.2020

Helsingin Uimarit on osallistunut Helsingin Energian (Helen) Hyvän Energian Seura- kilpailuun. Kilpailuissa haetaan seuraa, jonka toiminnasta välittyy hyvä yhdessä tekemisen energia ja pääpalkintona voi voittaa 5000€. Kilpailua varten kuvattiin videomateriaalia valmennusryhmien kesäkuun allasharjoituksista viikolla 23. Suurkiitokset kaikille uimareille osallistumisesta! Kurkkaa keiden tuttuja kasvoja voit videolta bongata!

Kilpailun voittajan valintaan vaikuttavat yhtenä osana yleisön antamat äänet ja tähän tarvitsemme teidän kaikkien apua! Äänestäminen tapahtuu videota kilpailusivustolla peukuttamalla ja äänestämään pääsee alla olevan linkin kautta. Äänestysaikaa on 21.6.2020 saakka. Jokainen ääni on arvokas, joten nyt siis kaikki perheenjäsenet, ystävät ja sukulaiset mukaan käyttämään äänensä!

https://www.helen.fi/kampanjat/hyvan-energian-seura/videot/helsingin-uimarit-ry

Seuran Facebook- sivulla on käynnissä tähän liittyen arvonta, jonka osallistujien kesken arvotaan kolme uintiaiheista palkintoa. Osallistuminen tapahtuu tykkäämällä ja jakamalla seuran julkaisu Hyvän Energian Seura- kilpailuun liittyen. Tarkemmat ohjeet löydät Facebook-julkaisusta. Kilpailuun voi osallistua 17.6.2020 saakka.