24h-uinnissa hieno tunnelma - palkintogaalassa muistettu ansioituneita uimareita!

23.8.2022

Viime viikonloppuna reilut sata Helsingin Uimareiden kilpa- ja taitouimaria, valmentajaa ja huoltajaa kokoontui yhteen 20.-21.8. uituun 24h-uintitapahtumaan Pirkkolan uimahalliin. Koronavuosien jälkeen pitkästä aikaa järjestetyssä tapahtumassa tavoitteena oli kerätä seurana kasaan mahdollisimman paljon uintikilometrejä vuorokauden ympäri jatkuvana viestinä. Eri uintiryhmillä, valmentajilla ja huoltajille oli omat vuoronsa, joissa kerättiin upeasti kasaan 115km ja 765m!

Viestiuinnin ohella tapahtumaan mahtui paljon oheisaktiviteetteja ja yhdessä oloa uintikavereiden kesken. Uimahallin takapiha muuntui pomppulinnan ja pihapelien keskittymäksi, viereinen urheilukenttä ulkopelialueeksi ja Pirkkolan urheilupuiston alueella suoritettiin pienryhmissä valokuvasuunnistusta! Illan päätteeksi yövyttiin uimahallin yhteydessä olevassa palloiluhallissa isolla porukalla!

Pitkin tapahtumaa oli huomattavissa mahtavaa tsemppaamista ja muiden uimareiden kannustamista. Eri ikäiset uimarit pääsivät kaikki viettämään aktiivista viikonloppua ja kokonaisuutena tapahtuma oli todella onnistunut. Taskuun jäi varmasti hienoja uintimuistoja, jotka kulkevat mukana pitkän aikaa!

Lauantai-illan huipensi seuran palkintogaala, jossa muistettiin viime uintivuonna ansioituneita uimareita, valmentajia ja huoltajia sekä palkittiin seuraennätyksiä tehneitä. Kurkkaa palkitut ja uudet seuraennätykset täältä: Seurapalkinnot ja -ennätykset | Helsingin Uimarit⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠