Edustus ja Kilpa 1 yhteisleirillä Ahvenanmaan Godbyssä

20.10.2016Edustuksen ja Kilpa 1:n uimarit olivat syyslomaviikon leirillä Ahvenanmaalla. Uinnin lisäksi kokemusta karttui kotitöiden saralta.

Leiri on mennyt - pikku haavereita lukuunottamatta - todella hienosti. Harjoituksissa saatu edistystä juuri niissä asioissa, mitä ollaan haettukin. Kaikkein nuorimmatkin leiriläiset ovat suoriutuneet loistavasti harjoituksista. Monelle uimarille Ahvenanmaan leiri on selvästi pidempi kuin millä aiemmin on ollut, mutta hyvin ollaan jaksettu ja päivät menneet todella nopeasti. 

Leirin erikoisuutena on ollut että teemme päivälliset itse pienissä ryhmissä aina muulle porukalle. Hieman valmentajia jännitti, kuinka homma tulee toimimaan mutta uimarit ovat suoriutuneet kokkaushommista moitteettomasti.

Tiskausta ja siivoamista nyt harjoiteltu koko viikko niin että luultavasti kotityöt onnistuu jatkossa paremmin myös kotona. Sotkuakin lattialla on ollut ruokailun jälkeen joka päivä vähemmän ja vähemmän, sillä uimarit oppivat äkkiä, että joutuvat itse ne sieltä siivoamaan. 

Kokkaus pienryhmissä oli sekä uimareille että valmentajille harvinaista laatuaikaa harjoitustapahtuman ulkopuolella. Olikin mukava keskustella välillä muustakin kuin uinnista ja harjoittelusta. Tätä kokkausta uimareiden kanssa voisi harrastaa useamminkin.

Ilari & Sanna