Ilmoittaudu 2-lk:n ja 1-lk:n tuomari- ja toimitsijakoulutuksiin

14.10.2015

Koulutukset pidetään la 7.11.2015 Pirkkolassa. Tervetuloa kaikki mukaan koulutukseen ja jo seuraaviin kisoihin aktiiviseksi toimijaksi!

Voit ilmoittautua vain toiseen tai molempiin koulutuksiin. Kakkosluokan kurssille voi tulla myös kertaamaan, jos säännöt ovat unohtuneet. Kannattaa myös tarkistaa omasta tuomarikortista milloin kortti vanhenee ja päivitys on tarpeen.

Koulutukseen voivat osallistua kaikki yli 15-vuotiaat. Aikaisempaa uintitaustaa ei tarvita. Koulutuksen jälkeen ymmärrät jatkossa paremmin kilpailun sääntöjä ja osaat tulkita paremmin esim. lapsesi kommentteja uinnin tekniikasta. Lisäksi kilpailuissa on helpompi seurata eri tilanteita. Kurssista voi olla hyötyä myös oman tekniikan harjoittelemisen.

Tervetuloa kaikki mukaan koulutukseen ja jo seuraaviin kisoihin aktiiviseksi toimijaksi! Alussa jokainen uusi toimitsija saa kaverikseen kokeneemman toimitsijan, joten virheitäkään ei tarvitse pelätä.

Tällä hetkellä seurassa on ainoastaan yksi 1-lk:n toimitsija. Toivottavasti useat innostuvat tästä koulutuksesta, jolloin kisajärjestelyt helpottuisivat jatkossa. Rohkeasti kaikki 2-lk:n toimitsijat mukaan!

Seuraavan kerran tarvitsemme toimitsijoita la 14.11.2015 Toivo Virtasen muistokilpailuissa, jotka ovat HU:n järjestämät kansalliset kilpailut. Oman seuran HU-cupit uidaan la 28.11.2015. Keväällä meillä on tarve saada toimitsijoita seuran 100-vuotisjuhlakilpailuihin, eli SM- ja NSM-kisoihin, jotka uidaan Mäkelänrinteessä 24-28.3.2016. Jokaiseen uintijaksoon tarvitaan HU:sta 20 toimitsijaa.

Kaikki mukaan koulutuksiin!

Ilmoittautuminen

Uinnin 2-lk tuomari- ja toimitsijakoulutus on tarkoitettu uusille tuomareille sekä 2-lk kortin päivittäjille. Koulutus antaa valmiudet toimia mm. ajanottajana ja käännösvalvojana. Ikäraja on 15-v. 

Tiedot ja ilmoittautuminen: https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/uima/event.php?id=4636  

Uinnin 1-lk tuomarikoulutus on tarkoitettu kokeneille 2-lk tuomareille sekä 1-lk kortin päivittäjille. Koulutus antaa valmiudet toimia kilpailunjohtajan tehtävissä. Ikäraja on 17-v.

Tiedot ja ilmoittautuminen: https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/uima/event.php?id=4635