Muutama helppo tapa tukea HU:n toimintaa

5.1.2015

Helsingin Uimareilla on kolme yhteistyösopimusta, joiden avulla voimme kerätä melko vaivattomasti lisävaroja toimintaamme.

Uimareittemme tulostason parantuminen on iloinen asia, mutta se tietää myös lisää rahanmenoa. Esim. leireihin, kilpailumatkoihin ja starttimaksuihin tulee panostaa  aikaisempaa enemmän. Sopisiko PINsien kerääminen tai Tele Finlandin ja Veikkauksen palvelut sinun arkeesi?

TELE FINLAND

Kun harrastajan perhe ja/tai lähipiiri ostaa puhelin- tai nettiliittymän Tele Finlandin verkkokaupasta jollain alla olevista koodeista, seura saa 50e palkkion/liittymä.

Tarkemmat ohjeet osoitteesta www.varainhankinta.tele.fi

HU:n koodi ostoksia tehdessä on BA09400

Halutessasi voit kohdistaa hyödyn tietylle valmennusryhmälle:
Kilpa1 BA09402
Kilpa2 BA09403
Pirajat BA09404
Rauskut BA09405
Haastajat BA09406
Hait BA09407
Masters BA09408
Taitouinti BA9409

Nyt ei muuta kuin liittymät vaihtoon. Koodia voi jakaa vapaasti!!!

(Soneraa tai olemassa olevaa Tele Finlandin liittymää ei voi vaihtaa.)

HOTSPORT

Onko PINS-kortti tuttu? Nyt kannattaa ehdottomasti hankkia siitä HOTSPORT-versio, jolloin keräät Restelin hotelleista ja ravintoloista PINSit tuplana, yhdet itselle toiset Helsingin Uimareille. Voimme käyttää niitä sitten esim. Siuntion leireihin. Kortilla saa myös erityisiä etuja esim. urheilijaruoka-annoksia. Myös uudet PINS-korttilaiset tervetulleita mukaan!

Tutustu ja liity jäseneksi seuraavan linkin kautta: http://www.hotsport.fi/liity-jaseneksi

Rasti kohtaan: Tilaan itselleni hotsport rinnakkaiskortin. Seurani on jo jäsen. Yhteyshenkilön nimi on Riikka Nordström ja muut kohdat osaattekin täyttää itse.

VEIKKAUS

Kotisivuiltamme www.helsinginuimarit.fi löytyy Veikkauksen banneri, jota klikkaamalla tehtyjen veikkauksien arvosta saadaan 1,5-3% Helsingin Uimareiden kassaan. Esim. 10 euron Lotto tuo seuralle 30 senttiä.

Pienistä puroista kasvaa iso virta vasta kun niitä on monta. Niinpä on tärkeää, että välität tätä viestiä mahdollisimman monelle, joka voisi olla kiinnostunut seuramme tukemisesta. Huom. Veikkauksen ikäraja on K18.