Kurkistus seuran historian ensimmäisen TET-harjoittelijan viikkoon!

1.4.2022

Helsingin Uimareissa on tällä viikolla suorittanut TET-harjoitteluaan Sophie Ritola. Sophie on ite harrastanut seurassa taitouintia jo useamman vuoden ajan ja kysyi siksi työelämään tutustumisjaksolle paikkaa tutusta seurasta. HUn historiassa Sophie on ensimmäinen TET-harjoittelija, joten jännitystä oli ilmassa ennen harjoitteluviikon alkua puolin ja toisin!

"TET-harjoittelusta HUssa jäi minulle hyvät fiilikset ja koen päässeeni hyvin tutustumaan työelämään. Olen viikon aikana nähnyt, millä tavoin valmentajat aikatauluttavat työntekoaan ja kuinka paljon yhteistyötä työntekijät tekevät keskenään" Sophie kertaa harjoitteluviikon ajatuksiaan. 

Viikon työtehtävistään Sophie kertoo seuraavasti:

"Olen päässyt ohjaamaan ja valmentamaan sekä suunnittelemaan tuntisisältöjä. Lisäksi olen tehnyt erilaisia toimistotöitä kuten seuravarusteiden lajittelua ja uimakoululelujen askartelua. Keskiviikkona järjestin eläkeläisten vesijumpparyhmille päiväkahvituksen."

Urheiluseuramaailma on tullut Sophielle viikon aikana uudella tavalla tutuksi, kun hän on päässyt seuraamaan toimistotyöskentelyn lisäksi seuran toimintaa aina uimakouluista, valmennusryhmiin ja eläkeläisiin. Viikon työtehtäviin on tiivistynyt hyvä läpileikkaus seuratyön monipuolisuudesta.

"Suosittelisin TET-harjoittelua HUssa sellaisille henkilöille, jotka omaavat hyvät sosiaaliset taidot ja kyvyn organisoida asioita. Myös hyvät aikataulutustaidot ja muiden huomioiminen ovat tärkeitä seuratominnassa" Sophie kertoo. 

Helsingin Uimarit ottaa jatkossakin TET-harjoittelijoita sen mukaan, miten harjoittelun ajankohdalle on työtehtäviä ja resursseja tarjolla. Yhdelle kaudelle (syys/kevät) voidaan ottaa noin yksi harjoittelija, ajankohdasta ja jakson pituudesta riippuen. Vapaita paikkoja sekä lisätietoja voi kysellä seura- ja taitouintikoordinaattorilta Heidiltä (heidi.tuominen(a)helsinginuimarit.fi).