Kreikan seuraleirin kuulumisia!

26.10.2022

Vajaa 60 seuran kilpa- ja taitouimaria leireili 12.-19.10. Kreikan Loutrakissa. Seuran historian suurimmalle ulkomaan seuraleirille osallistui uimareita Kilpa 1, 2 ja 3 ryhmistä sekä Nemojen ja Meritähtien joukkueista. Valmentajia oli mukana yhteensä viisi ja lisäksi apuna toimivat kaksi huoltajaa, joista oli matkalla korvaamaton apu niin käytännön järjestelyissä kuin erilaisten oheisaktiviteettien järjestämisessäkin!

Tämän kokoluokan treenileiri vaati paljon ennakkosuunnittelua ja käytännön järjestelyiden valmistelua itse leiripaikalla, jotta koko porukka saatiin hyvään leiritunnelmaan. Leiriviikko sujui onnistuneesti ja yksi hieno asia oli, miten lajien välillä päästiin yhdessäkin mm. pelailemaan jalkapalloa sekä viettämään muuten vapaa-aikaa. Kahteen otteeseen leirikeskuksen jalkapallo-, koripallo-, rantalentopallo- ja tenniskentillä nähtiin koko HU:n kuudenkymmenen hengen leiriporukka pelailemassa!

Olosuhteet Kreikassa toimivat hienosti kaikkien ryhmien osalta ja ilmatkin olivat paria sadepäivää lukuunottamatta aurinkoisia. Lajiharjoitteluun oli kilpauimareilla pääsääntöisesti käytössä upea 50m allas, joka mahdollisti hyvän valmistautumisen mm. IKM-alueuinteihin. Taitouimarit puolestaan nauttivat hienosta ulkoaltaasta musiikkimahdollisuudella!


Lajiharjoitusten lisäksi viikon leiriin mahtui mm. rantaretkeä, korttipelejä ja useiden uimareiden suosikiksi muodostuneita pallopelejä aina jalkapallosta pingikseen. Uimareilta kysellyn palautteen mukaan leiri oli todella mieluisa ja erityisesti kavereiden kesken vietetty aika sekä muodostuneet hauskat muistot olivat monelle paras osa leiriviikkoa!