Helsingin Uimareiden uusi brändivideo julkaistiin tänään

16.11.2021

Helsingin Uimareiden uusimmat kuulumiset sekä valmennustoiminnan esittely sosiaalisessa mediassa huipentui tänään brändivideon julkistamiseen. Videossa kiteytyy koko seuratoimintamme ydin: seura on lapset, aikuiset, nuoret ja vanhat, harrastajat ja kilpailijat sekä huipulle tähtäävät. Kaikki ovat tärkeitä ja kaikille on paikka seurassamme.


Helsingin Uimarit palkittiin vuoden 2019 tammikuussa Urheilugaalassa 'Vuoden 2018 Urheiluseurana' Uno pokaalilla. Pokaali oli osoitus etenkin hyvästä seurahengestä ja jatkuvasta kehittymishalukkuudesta. Haluamme edelleen kehittyä ja olemmekin esitelleet uudistunutta valmennustoimintaamme somekanavissamme edellisten viikkojen aikana. Pieni kertaus toimintaan koko seuraväelle on siis myös paikallaan. Valmennustoimintamme koostuu kahdesta eri lajista: taitouinnista ja kilpauinnista. Kummankin lajin pariin uimarit tulevat pääosin omasta uimakoulutoiminnastamme, viimeisimmästä uimakouluryhmästä eli vesiralli nelosten delfiiniryhmästä. Valmennusryhmissä uimari voi harjoitella aikuisikään asti.

Tavoitteellisen harjoittelun selkeyttämiseksi, kilpauimarit ovat saaneet valita sinisen tai kultaisen linjan omassa kilparyhmätasossaan (tällä hetkellä kilpa 1 ja 2 ryhmissä). Siniset ja kultaiset harjoittelevat yhdessä neljä kertaa viikossa, jonka lisäksi kultaisen linjan uimareilla on omat lisäharjoituksensa sekä asiantuntijapalvelut. Molemmissa linjoissa on tähtäimessä kilpaurheilu ja itsensä kehittäminen. Kultaisen linjan uimarien harjoittelu pohjautuu huipulle tähtäävän uimarin polkuun ja heidän tavoitteenaan on oman maksimaalisen potentiaalinsa löytäminen.
Kultaisten harjoittelun tukena käytetään testausta, ravintovalmennusta sekä mahdollisuuksien mukaan myös muita ulkopuolisia asiantuntijoita. Urheiluravitsemusasiantuntija ja -valmentaja Mari Lahti, ETM, sparraa kultaisen linjan uimareita ja valmentajia, jotta uimarit jaksaisivat paremmin arjessa ja saisivat ravinnosta mahdollisimman suuren hyödyn omaan suorituskykyynsä ja palautumiseen.

Kilpauimareista kolme uimaria on mukana maajoukkuetoiminnassa: Otso Heikkinen kuuluu Juniorimaajoukkueeseen. Daniela Sohlman ja Ronja Weckström kuuluvat nuorten paralympiajoukkueeseen.

HUn taitouinti on laajuudeltaan Suomen suurimpia. Seurassa ui 56 taitouimaria, joista on kehittynyt vahva taitouintialusta sekä harrastamiseen että kilpatoimintaan. HUssa on neljä kilpailevaa joukkuetta, kaksi duoparia sekä kuusi solouimaria. Uimareiden ja joukkueiden kehitys on ollut vahvasti nousujohteinen.
 

Koko seuran toimintaa koskettava asia on uusi HU toimisto. Seurassa työskentelee kolme päätoimista työntekijää: Seurakoordinaattori Noona, päävalmentaja Ilari ja tj Riikka. Toimiston myötä palaverit, varusteet ja välineet sekä päivän kuulumiset ovat keskittyneet toimistolle. Jäsenet pääsevät tutustumaan toimistoon joulukuussa, avoimien ovien päivänä, jonka päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

EUKn eli Entisten Uimareiden Klubin jäsenet kunniapuheenjohtaja Kai Hagelberg, Paul Kainulainen ja Paavo Voltti kunnioittivat läsnäolollaan Helsingin Uimareiden toimiston avajaisia sekä Helsingin Uimarit - enemmän kuin uinti -videon julkistamista. Kuulimme tarinoita heidän nuoruudestaan ja totesimme, että sama HU sydän sykkii yhä. Ajat muuttuvat ja siinä samassa metodit ja työkalut, mutta HU henki on yhä voimissaan. HU hengen voi aistia myös videossa, jonka näet kotisivujemme etusivulla ja löydät YouTube kanavaltamme sekä instagramista että facebookista. Näytä se ystävillesi ja jaa samalla #seuraonme henkeä eteenpäin.

www.helsinginuimarit.fi
Instagram
YouTube
Facebook
 

Toivotan kaikille uintirikasta loppuvuotta. Ja loppusanoiksi olen valinnut HUn vanhan perinteisen taisteluhuudon, joka sopii meille kaikille:
HEI HEI HEI
UI UI UI
ELÄKÖÖN!