Haetaan valmentajia ja tuomareita

Töihin taitouinnin pariin

Kiinnostaako taitouinti lajina muutenkin kuin uimarina? Haluatko tukea seuran toimintaa omalla osallistumisellasi? HU:ssa voit ryhtyä myös taitouintivalmentajaksi tai -tuomariksi. Lajituntemusta et tarvitse ennestään, vaan molempiin tehtäviin opastetaan ja koulutetaan, ja vuoroillemme voi tulla harjoittelemaan sekä valmentamista että tuomarointia kokeneempien laji-ihmisten kanssa. Entiset uimarit, vanhemmat, muiden lajien ex-aktiivit, kaikista taustoista tulevat ovat tervetulleita!

 

Valmentajaksi?

Taitouintivalmentajana pääset ohjaamaan lapsia ja nuoria lajin saloihin. On mahdollista muun muassa vetää (alkeis)kursseja, suunnitella musiikkiohjelmia ja pitää tekniikkatreenejä. Valmentamaan voit tulla vaikka vain yhdeksi kaudeksi, mutta toivomme, että valmennukseen pystyisi osallistumaan kohtalaisen säännöllisesti. Kuitenkin myös satunnaiset tuuraajat otetaan ilolla vastaan. Vastuukysymysten vuoksi valmentajan olisi hyvä olla täysi-ikäinen, mutta apuvalmentajaksi vanhemman valmentajan pariksi voi lähteä myös alle 18-vuotias. Valmentajalle maksetaan palkkaa työstään. Opastamme työhön vaikka kädestä pitäen, ja tarjolla on myös Uimaliiton koulutuksia.

Helsingin Uimarit hakee taitouintivalmentajia kaudelle 2019-2020!

Lisätietoa tämän sivun vasemmasta laidasta tai sähköpostitse osoitteesta hu.taitouinti(a)gmail.com.

Tuomariksi?

Taitouinnissa on käytössä tuomarijärjestelmä, jossa on mahdollista edetä portaalta toiselle aina kansainvälisiin kisoihin asti. Kotimaisissa kisoissa pääsee jo oikein hyvin vauhtiin ensimmäisen eli C-tason tuomarina, joka voi tuomaroida kuviokisoja. Ohjelmien tuomarointia varten täytyy käydä myös B-tuomarin koulutus. Seuran täytyy kisoihin osallistuakseen ilmoittaa kisoihin myös tuomari tai tuomareita. Kisoja järjestetään muutaman kerran vuodessa eri puolilla Suomea, joten tuomarin ei tarvitse sitoutua yhtä säännöllisesti seuran toimintaan kuin valmentajan. Toivomme kuitenkin, että tuomariksi lähtevä voisi toimia tehtävässään useamman kauden ajan. C- ja B-koulutuksia järjestetään vuosittain.

 

Lisätietoja saa sähköpostitse osoitteesta hu.taitouinti(a)gmail.com tai kysymällä valmentajilta.

Helsingin Uimarit hakee taitouintivalmentajia kaudelle 2019-2020!

Haluatko olla osallisena monipuolisessa lajissa muutenkin kuin uimarina, vanhempana tai yleisönä? Tule valmentajaksi! HU etsii uutta väkeä mukavaan joukkoonsa! Haussa on erityisesti äitiysloman sijainen junior-joukkueelle. Toiveena olisi, että pystyisit valmentamaan ainakin kaksi vuoroa viikossa, mutta vuoroja on halutessa tarjolla enemmänkin. Vuoroihin kuuluu kuivaharjoitusten, tekniikkatreenien ja musiikkiohjelmien valmentamista. Kaikkiin tehtäviin opastetaan vaikka kädestä pitäen, ja niihin on mahdollista saada tukea ja apua muilta seuran valmentajilta. Valmentamisesta maksetaan palkkaa, ja seura tukee valmentajien kouluttautumista maksamalla koulutusten osallistumismaksuja. Mahdollista on myös valmentaa seuramme innokasta masters-joukkuetta. Ex-uimarit, vanhemmat, muiden lajien aktiivit ja kaikki taitouinnista kiinnostuneet ovat tervetulleita joukkoomme! Lisätietoja osoitteesta hu.taitouinti(a)gmail.com