Alkeiskurssit

Lasten alkeiskurssit (7-11-vuotiaat)

 

Kevään 2019 lasten alkeiskurssi järjestetään lauantaisin kello 9.30-10.30 Helsingin Suomalaisella yhteiskoululla (SYK). Kurssin vastuuvalmentajana toimii seuran pitkäaikainen taitouintivalmentaja Laura Kurki ja ensimmäinen kurssikerta on lauantaina 9.2.2019. 

Lisätietoja ja ilmoittautumisen löydät täältä: Ilmoittautuminen lasten alkeiskurssille kevät 2019

Tervetuloa mukaan haastavan, monipuolisen ja hauskan lajin pariin!

 

Nuoret ja aikuiset (yli 13-vuotiaat)

 

Varsinaisista alkeiskursseista yli-ikäisiksi kasvaneet ovat myös tervetulleita aloittamaan lajin harrastamisen Helsingin Uimareissa. Yläikärajaa ei ole. Varsinaista alkeiskurssia ei tälle ikäryhmälle syksyllä 2018 järjestetä, vaan uudet uimarit otetaan mukaan joko Masters-joukkueeseen tai mahdollisuuksien mukaan muihin harraste/kilparyhmiin. 

Mikäli olisit kiinnostunut otathan yhteyttä hu.taitouinti(a)gmail.com ja kerrot hieman omasta urheilutaustastasi ja toiveistasi!

 

Taitouinnin alkeiskurssilla pääset tutustumaan monipuolisen ja haastavan lajin perustekniikoiden- ja asentojen pariin sekä vahvistamaan uintitekniikoita. Alkeiskurssilta alkaen korostetaan lajin yhteisöllistä henkeä harjoittelussa ja pidetään huoli, että harjoittelu on hauskaa!