Alkeiskurssit

Lasten alkeiskurssit (7-10-vuotiaat)

 

Kurssille voivat ilmoittautua kaikki 2009-2012 syntyneet tytöt ja pojat, joilla on kurssille vaadittava vähintään 25 metrin sujuva uimataito sekä kyky sukeltaa veden alla. Alkeiskurssilla harjoitellaan taitouinnin perustekniikoita- ja asentoja sekä vahvistetaan vedessä liikkumisen taitoja muun muassa leikkien avulla. 
Syksyn 2019 alkeiskurssi on täynnä!

Tervetuloa mukaan haastavan, monipuolisen ja hauskan lajin pariin!

 

Nuoret ja aikuiset (yli 13-vuotiaat)

 

Varsinaisista alkeiskursseista yli-ikäisiksi kasvaneet ovat myös tervetulleita aloittamaan lajin harrastamisen Helsingin Uimareissa. Yläikärajaa ei ole. Varsinaista alkeiskurssia ei tälle ikäryhmälle syksyllä 2018 järjestetä, vaan uudet uimarit otetaan mukaan joko Masters-joukkueeseen tai mahdollisuuksien mukaan muihin harraste/kilparyhmiin. 

Mikäli olisit kiinnostunut otathan yhteyttä hu.taitouinti(a)gmail.com ja kerrot hieman omasta urheilutaustastasi ja toiveistasi!

 

Taitouinnin alkeiskurssilla pääset tutustumaan monipuolisen ja haastavan lajin perustekniikoiden- ja asentojen pariin sekä vahvistamaan uintitekniikoita. Alkeiskurssilta alkaen korostetaan lajin yhteisöllistä henkeä harjoittelussa ja pidetään huoli, että harjoittelu on hauskaa!