Korona

Helsingin Uimarien järjestämä uintitoiminta keskeytettiin 12.3. lähtien koronaepidemiaan liittyen, Suomen hallituksen linjausten ja Suomen Uimaliiton suositusten mukaisesti. Nyt näyttää siltä, että enää tänä kautena emme pääse aloittamaan uimatoimintaa. Uimatoiminnan on tarkoitus alkaa syksyllä jälleen normaalisti, mikäli olosuhteet vain niin edellyttävät. Ilmoitamme kaikille syksyn toiminnasta, kun tiedämme enemmän. Kilpa- ja taitouintiryhmät harjoittelevat kauden loppuun asti etä- ja liveharjoitusten mukaisesti.

Helsingin Uimarit tarjoaa kaikille jäsenilleen Instagram-kanavallaan (https://www.instagram.com/helsinginuimarit/) innostusta ja vinkkejä liikuntaan. Ti 14.4 alkaen Instagramissa alkaa HU Breikit arkisin klo 12.00. Kannattaa osallistua! Ota siis heti Helsingin Uimarit Instagram tili seurantaan. Päättyneet 3.6.2020

Valtakunnallinen liikuntapaikkojen sulkeminen on force majeure -tilanne, johon seura ei ole omalla toiminnallaan voinut vaikuttaa. Tilanne on seurassamme taloudellisesti hyvin riskialtis ja toivomme että seuran talous kestää tämän vaikean tilanteen. Toivomme, että mahdollisimman moni voisi tukea Helsingin Uimareita jättämällä hakematta palautusta kurssimaksuistaan. Olemme syvästi kiitollisia tuestanne. Kaikki uimakoulu- harraste- sekä aikuisten vesiliikuntaryhmät ovat saaneet omat tiedotteet  toiminnan keskeytyksestä (palautuksen hakuaika on sulkeutunut 24.4 klo 22.00). Kilpa- ja taitouinnin valmennusryhmät maksavat kausimaksunsa normaalisti.