Piirrä Uno-logo ja voita!

1.2.2019

Helsingin Uimarien valinta vuoden urheiluseuraksi ansaitsee oman logonsa. Voittajalogon suunnittelijalle on luvassa palkintoja, mainetta ja kunniaa.

HU julistaa Uno-piirustuskilpailun kaikille jäsenilleen: Piirrä Uno-logo ja voita!

Helsingin Uimarit valittiin Vuoden urheiluseuraksi Urheilugaalassa 17.1.2019. Tätä juhlitaan vuoden mittaan ja huikea saavutus ansaitsee myös ihan oman logonsa.

Logo valitaan piirustuskilpailun perusteella ja sitä käytetään vuoden 2019 aikana HU:n tapahtumissa, verkkosivuilla ja se myös painetaan erikoiserään uimalakkeja. Voittajalogon suunnittelijalle on luvassa palkinto sekä tietenkin mainetta ja kunniaa.

Kilpailun säännöt

  • Osallistujat: Kilpailuun voivat osallistua kaikki HU:n jäsenet. Osallistua voi myös useammalla kilpailutyöllä. Kilpailussa on kolme ikäsarjaa: 1. 0-6-vuotiaat, 2. 7-12-vuotiaat ja 3. yli 12-vuotiaat.
  • Kilpailuaika: 1.-28.2.2019
  • Tekniikka ja toteutustapa: Osallistuja saa valita kilpailutyössä käyttämänsä tekniikan ja välineet vapaasti ja työn voi toteuttaa käsin tai tietokoneella. Logossa toivotaan olevan seuraavat elementit: Uno-palkinto ja tekstit ”Helsingin Uimarit” tai ”HU” ja ”Vuoden urheiluseura”.
  • Kilpailutöiden toimitus: Piirustuksen voi toimittaa omalle valmentajalle tai HU:n hallituksen jäsenelle helmikuun aikana. Vaihtoehtoisesti kilpailutyön voi toimittaa sähköisesti skannattuna/valokuvattuna osoitteeseen hu.hallitus@gmail.com viimeistään 28.2.2019. Kilpailutyöhön merkitään osallistujan nimi ja ikäsarja.  
  • Voittajien valinta: Helsingin uimareiden hallitus valitsee kilpailun voittajan, jonka suunnittelemaa logoa käytetään vuoden 2019 ajan HU:n verkkosivuilla, painotuotteissa ja uimalakeissa. Hallitus kiinnittää valinnassaan huomiota sekä logon selkeyteen ja toimivuuteen painotuotteissa että persoonallisuuteen ja taiteelliseen otteeseen. Hallitus pidättää oikeuden tehdä valittuun logoon painoteknisistä syistä tarvittavia muutoksia. Lisäksi hallitus valitsee ikäsarjojen voittajat, joille on myös luvassa palkinnot.

Kaikki mukaan suunnittelemaan!