Helsingin Uimarit ehdolla vuoden parhaaksi seuraksi!

8.12.2018
Vuoden 2019 Urheilugaalan ehdokkaat on julkaistu. HU on ehdolla vuoden parhaaksi urheiluseuraksi!

”Olemme onnesta soikeana, tämä ehdokkuus on suuri kunnia. Olemme tehneet asioita oikein, kun saamme näin hienon tunnustuksen”, toteavat HU:n puheenjohtaja Laura Kurki ja nuorisopäällikkö Riikka Nordström.

He olivat paikalla lauantaina 8. joulukuuta Kisahallissa, jossa julkistettiin Urheilugaalan palkintoehdokkaat suorassa lähetyksessä. Mukana kannustamassa oli myös päävalmentaja Ilari Aalto sekä HU:n hallituksen jäseniä

Yhteisöllisyyttä, reilua peliä ja liikunnan iloa

Ehdokkuuden perusteluissa mainittiin mm. että Helsingin Uimareissa on aivan erityinen yhteisöllinen seurahenki, joka näkyy yhdessä tekemisenä, ilona, nauruna ja jutteluina. Lisäksi toiminnassa painotetaan elämän arvoja ja nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tärkeintä ei ole menestys vaan liikunnan ilo.

Toiminnassa mukana olevia lapsia ja nuoria kannustetaan toimimaan yhdessä muiden kanssa reilun pelin hengessä. Uimaopetus ja valmennustoiminta on suunnitelmallista ja toimintaa kehitetään aktiivisesti.

Näistä perusteluista voi varmasti jokainen uimari, valmentaja ja vanhempi olla samaa mieltä!

Tule mukaan kannustamaan Urheilugaalaan

Parhaan urheiluseuran titteli ja muut palkinnot julkistetaan torstaina 17.1.2018 Urheilugaalassa Hartwall Areenalla. Tule mukaan kannustamaan! Lippuja voi ostaa Ticketmasterista 15€/21€ kpl.

Seura on me!

Lisää kuvia ja tunnelmia löytyy Facebookista ja Instagramista!