Rollouutisia

16.6.2017

Tänä vuonna Rolloilla oli todellinen suurjoukkue kun 32 uimaria osallistui Rollo tapahtumaan. Heistä 23 uimaria osallistui Rollokilpailuihin. Lähes kaikki seuramme Rolloikäisistä osallistuivat siis kilpailuihin.

HUlaisia startteja kisoissa tehtiin yhteensä 62, viime vuonna vastaava luku oli 55, joten kivasti on kasvua tapahtunut. Viesteihin pääsi osallistumaan ainoastaan aikarajojen perusteella. Aikarajat eivät nousseet esteeksi ja saimmekin kasaan peräti 8 joukkuetta.

Heti ensimmäisenä päivänä päästiin hyvään vauhtiin kun T10/P11 vapaauinti viesti(Teela,Milja,Lukas,Lasse) sijoittui hienosti sijalle 8.

Lauantain auringonpaisteessa tehtiin useita ennätyksiä kisa-altaassa.

Sunnuntai aamuna Lasse piti kovinta vauhtia kun ui itsensä 50m selkäuinnissa kuudenneksi.

Kisojen viimeisessä jaksossa Davinin 100m rintauinti kantoi hienolla uinnilla kolmannelle sijalle.

Seuramme pistesaldo oli 10 pistettä. Viime vuoden viisi pistettä siis tuplaantui.

Upeinta kisoissa oli kuitenkin koko joukkueen mahtava Rollohenki. Kannustukset raikuivat kovaan ääneen Hyvinkään ulkoaltaalla!!

Rollo leiri oli oli perinteisesti monipuolinen ja hauska. Vilskettä riitti heti aamu klo 6.30 ilta 22 asti. Leirillä oli mukana kolme uimarien vanhempaa: Marja, Sari ja Mika sekä Julia ja Sofia ohjaajat yhdessä Riikan kanssa. Leirin kohokohtia olivat mm.

  • disco, jossa myös Diandra piti konsertin
  • You Move liikuntahalli trampoliineineen ja kiipeilyseinineen
  • vesipallo-ottelut johon osallistuimme kahdella sekajoukkuella: Ponchot ja Team Hentsu
  • viestikarnevaali, jossa HUn saunojat uivat kylpytakkeineen, vihtoineen, makkaraoineen ja saunajuomineen

Uskomattommia suorituksia leirillä tehtiin, sillä kävelyä majoituskoulun, ruokailukoulun ja suorituspisteiden välillä tuli parhaimpana päivänä jopa 19km. Tämän lisäksi harrstettiin mm. pesäpalloa, suunnitusta, frisbee pelejä, hippaa, koripalloa, maalaamista ja vannetaiteilua. Maanantai-iltana piipahdimme jopa Superpesisottelussa. Leirin aikana sade koetteli leiriläisiä. Illalla sai puristaa sukista isot lätäköt lattialle ja käytävä oli täynnä märkää vaatetta. Uimareina siedimme vettä hyvin ja suurikaan sade ei saanut mieltämme lannistumaan. Yhä uudelleen jaksoimme huutaa yhdessä: HU on PARAS, HU on BEST, HU VOITTAA JES JES JES.

Kuvakansioita kisoista ja leiristä on nähtävillä HUn instagramissa ja facebook sivuilla.

 

Muistoja Rollo-uinneista ja leiripäivistä löytyy  myös Rollot-sivustolla olevan kuvasivun kautta: https://rollot.fi/home/avuksi/kuvat/ 

Sieltä löytyy linkit niin järjestäjän kuin Uimaliitonkin kuvapankkeihin sekä Instagram-sivuille.

Lisäksi Rollo-tapahtumaa voi muistella ilmasta käsin kuvatun koosteen avulla: https://www.youtube.com/watch?v=AhAuw_XmG-4&feature=youtu.be&app=desktop.

Rollo-uintien tulokset, mitalitaulukko ja seurapisteet ja muuta kisoihin liittyvää löytyy Uimaliiton sivuston kautta:

http://www.uimaliitto.fi/uinti/arvokilpailut/rollot/2016-2017/