Helsingin Uimarit etsii valmentajia

31.5.2017

Olisitko sinä se mainio tyyppi, joka lähtisit mukaan Helsingin Uimareiden valmentajaporukkaan?

Helsingin uimarit etsii mainioita valmentajia

Olisitko sinä se mainio tyyppi, joka lähtisit mukaan Helsingin Uimareiden valmentajaporukkaan?

Voisit vastuuvalmentaa Rollo- tai Ikm -ikäisten ryhmää 5-6 kertaa viikossa pari kolme tuntia kerralla.

Vai olisi sinun juttusi mieluummin valmentaa vain yhtenä tai kahtena iltana viikossa? Sellaisellekin valmentajalle olisi tarvetta. Valmentajana pääsisit näkemään kättesi jäljen, kun luotsaisit uimareita Helsingin Uimareiden uimarin polulla.

Meillä valmentajat tekevät paljon yhteistyötä erityisesti nuorisopäällikön ja päävalmentajan kanssa, joten yksin ei tarvitse puurtaa.

Olet etsimämme tyyppi, jos olet innokas, osaat kohdata nuoret aidosti, takataskusta löytyy valmennuskokemusta ja haluat tehdä yhteistyössä hymysuin hommia. Arvostamme suuresti valmentajien tekemää työtä, joten maksamme työstä tuntipohjaista palkkaa. Valmentajien paikat täytetään heti, kun sopivat tyypit löydetään.

Laita siis hakemusta heti tulemaan!

Hakemukset ja lisätietoja: Riikka Nordström, nuorisopäällikkö, Helsingin Uimarit riikka.nordstrom@helsinginuimarit.fi, puh, 040 593 4055.

 

Helsingin Uimarit on helsinkiläinen uintiurheiluseura, joka tarjoaa toimintaa kaiken ikäisille. Toiminnan painopiste on lapsissa ja nuorissa, joille HU tarjoaa kurssitoiminnan jälkeen mahdollisuuden jatkaa uinnin ja taitouinnin parissa joko kilpavalmennuksessa tai harrasteryhmissä. Jäseniä seuralla on noin 600.