Piraijat leirillä Siuntiossa

25.11.2016

Piraijat viettivät aktiivisen ja mukavan leiriviikonlopun Siuntion kylpylässä.

Normaalin uintiharjoittelun lisäksi videoimme uimareiden tekniikoita ja katsoimme videoita yhdessä oppien sekä omista että toisten uinneista. Koitimme myös miltä tuntuu uida hiukan kovempaa vauhtia vetämällä uimareita kuminauhalla altaan päästä toiseen, ja samalla tekniikalla etsittiin myös hyviä liukuasentoja.

Leirillä pelattiin erilaisia pallopelejä paljon ja uimareista kehkeytyikin ihan fanaattisia palloilijoita!

Kävimme myös tutustumassa paikalliseen lintutorniin. Iltaisin meillä oli venytysvartti ja sen päälle rentoutusharjoituksia, jotka menivätkin todella hienosti. Kaikki jaksoivat keskittyä kuuntelemaan ja kokeilemaan. Kaiken kukkuraksi saimme nukkua hienoissa hotellihuoneissa, jota uimarit osasivat todella arvostaa ja ihmetellä.

Leirillä uitiin myös uinticooper. Jokainen uimari voikin kotona haastaa oman vanhempansa uimaan cooperin ja vertailla, kuinka kisassa käy.

Ruokailujen lomassa kävimme yhdessä läpi ruokaympyrän vinkit ja yritimme noudattaa niitä ruokailuissa. Onneksi ruoka oli hyvää ja se maistuikin urheilun lomassa mitä parhaiten.  

Uimarit käyttäytyivät hienosti, olivat ajoissa ja harjoittelivat täysillä. Hotellin respasta tuli erityismaininta kuinka hyvin käyttäytyviä uimareita meillä oli ja jopa uimahallin valvoja tuli ihmettelemään, kuinka taitavia uimareita meillä oli.

Valmentajina leirillä toimivat uimarin vanhempi Simo ja oma Piraijoiden valkku Riikka.

Suurkiitokset Simolle aktiivisesta ja iloisesta mukanaolosta. Odotamme innolla kevään leiriä ja jatkamme harjoittelua ahkerasti!