Kilpa 1 ja Kilpurit viikonloppuna Siuntiossa leirillä

25.4.2016


Vikan treenin jälkeisiä tunnelmia (sen jälkeen kun valmentajat oli heitetty altaaseen)
Vikan treenin jälkeisiä tunnelmia (sen jälkeen kun valmentajat oli heitetty altaaseen)

Tällä kertaa Siuntiossa leireilivät Kilpa 1 ja Kilpurit. Viikonlopun päätteeksi myös valmentajat pääsivät pulahtamaan.

”Leiriviikonlopun ohjelmassa oli uinnin lisäksi sählyä ja muuta pelailua, ulkoleikkejä ja tietysti jo perinteeksi syntynyt iltakävely lintutornille. Lintutornilla hilpeyttä herätti ”Rikkinäinen puhelin” -peli, jossa viesti muuttui lopulta näin isolla porukalla niin erilaiseksi, ettei yhtään samaa sanaa löytynyt alkuperäisestä viestistä!

Kilpurit uivat leirin harjoituksissa selvästi enemmän kun kotona ja harjoitukset olivat myös kovempia, mutta todella hienosti suoriutuivat kaikista harjoituksista. 

Olimme tällä kertaa pyytäneet ruokailuihin vaihtelua, kun normaalisti olemme syöneet samaa hotsport-menua. Uuden ruokalistan mukaiset ateriat maistuivatkin uimareille todella hyvin ja salaattiakin tuli syötyä niin reilusti, että jouduimme pyytämään lisää jopa useammalla ruokailulla! 

Leirin viimeisessä allastreenissä pelailtiin vesipalloa ja uimme erilaisia hauskoja viestejä. Leiri oli erittäin onnistunut ja tunnelma olikin koko leirin ajan aivan loistava. Tästä tunnelmasta me valmentajatkin saimme osamme, kun viimeisessä harjoituksessa meidät heitettiin altaaseen vaatteet päällä!”, kertoo Kilpureiden valmentaja Ilari Aalto.

Mukana leirillä oli myös Kilpa 1:en vastuuvalmentaja Henriikka Anttila.