HU:n uimarit menestyivät lyhyen radan IKM-uinneissa Espoossa

5.11.2014
Marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna joukko HU:n uimareita lähti rikkomaan omia ennätyksiään IKM- alueuinteihin Espoonlahteen. Startteja viikonlopun aikana tehtiin yhteensä yli 120.

- Kisat menivät uimareiltamme erittäin hyvin. Lähes kaikki osallistujat paransivat omia ennätyksiään ja yhteensä 8 uimaria sijoittui valtakunnallisesti 16 parhaan joukkoon eri lajeissa, iloitsi HU:n nuorisovastaava Riikka Nordström.

Kilpa1-ryhmän Eemeli, Isak, Jade, Emmi, Noora ja Pippi saavuttivat loppukilpailupaikat vajaan neljän viikon päästä uitaviin Ikäkausimestaruusuinteihin. Aatu ja Sonja olivat vielä liian nuoria kisakoneeseen.

-    Uimareiden tuloskunto oli tiedossa, mutta kyllä osa uimareista pääsi yllättämään omilla suorituksillaan. Oli mahtavaa huomata uimareiden keskuudessa vallinnut ilmapiiri, innostus ja ilo näkyi tekemisessä ja osattiin olla iloisia omista ja toistenkin suorituksista, kertoi päävalmentaja Ilari Aalto.

Uimareiden jännityskin pysyi hyvin kurissa ja se kuuluukin asiaan.

- Erityisesti iloitsen siitä, että uskallettiin jännityksestä huolimatta luottaa omaan tekemiseen, totesi päävalmentaja Ilari Aalto.

Kaikki tulokset ovat luettavissa seuraavan linkin kautta:
http://www.livetiming.fi/results.php?cid=1995
 


Kuvat: Jarmo Raninen