Helsingin Uimareiden sinettiä juhlittiin lauantaina Pirkkolassa

8.9.2014


Helsingin Uimarit sai toukokuussa virallisen sinettiseuran statuksen. Uimaliiton liittohallituksen jäsen Lotta Långström luovutti sinetin HU:lle juhlallisin menoin Pirkkolan uimahallissa lauantaina 6.9.2014. Sinetin vastaanotti seuramme puheenjohtaja Jenni Aaltonen.

Viime vuosina tehty kova työ on alkanut tuottamaan tulosta ja näkymään myös muillekin. Juhlapuheessaan uimaliiton edustaja totesi että sinetti tuli ihan oikeaan osoitteeseen: ” Palkittiinhan HU mm. tänä kesänä parhaasta Rollohengestä ja vuonna 2013 ylikivana Rolloseurana."

Juhlaohjelmassa nähtiin kilpa- ja taitouimareiden esityksiä. Taitouinnin SM-pronssimitalistit Julia Erviö ja Heidi Tuominen esittivät kisaesityksensä. Kilpauimarit esittäytyivät antamalla näytöksen uintitekniikasta ja havainnollistivat käyttämiään varusteita. Kesän rolloilijat toivat tervehdyksensä juhlaan rollovarusteisiin pukeutuneena ja raikuvin HU-huudoin.

Juhlassa palkittiin TYR-lahjakortein kuluvan vuoden onnistujat: taitouinnin pronssimitalistit, rollojen pronssimitalisti Isak Gramén sekä pisteille sijoittuneet Sonja Lehtinen ja poikien viestijoukkue (Eemeli Raninen, Isak Gramén, Aatu Harju ja Tuomas Lehtovirta). Lisäksi lahjakortin saivat IKM-loppukilpailuihin osallistuneet Heini Tähkä, Noora Kokko ja Veera Heikkinen.

Juhlan päätteeksi otettiin ryhmien kuvat ja koko seurakin asettui yhteiskuvaan. Kakku-, mehu- ja kahvitarjoilun alkaessa uimarit pulahtivat vielä "Sinetti-kylpyyn".

Kuvat: Jarmo Raninen
 

Lisää tietoa Uimaliiton sinettiseuroista:
http://www.uimaliitto.fi/liitto/uutiset/helsingin-uimareille-sinetti/