Vuoden ensimmäinen Uinticup tulossa

28.1.2014

Kevätkauden harjoitukset ovat päässeet hyvin vauhtiin. Tulevana sunnuntaina päästään testaamaan kevätkauden kunto omassa uinticupissamme SYKissä.

Uimareiden yhteinen alkuverryttely alkaa SYKin pihalla klo 11.30. Pihalta siirrytään uikkareiden vaihtoon ja  alkuverryttelyyn altaassa. Kisat alkavat n. 12.15 ja päättyvät viimeistään klo 13.45. Selvitä omalta valmentajaltasi jatkuvatko harjoitukset muualla. Valmentajat ilmoittavat uimarit kisoihin.

Uinticup 4:n lajijärjestys on seuraava:

1. N  50m su
2. M 50m su
3. N 100m vu
4. M 100m vu
5. N 25m  su
6. M 25m su
7. N 200m sku
8. M 200m sku

Kisoihin tulee myös TYRrin edustaja. Häneltä voi ostaa -20% alennushintaan mm. uikkareita, laseja ja lakkeja. Maksuvälineenä käy raha ja maksukortit. TYRrin edustaja on seuraavan kerran paikalla Uinticup7:ssä 4.5.

Lisäksi Uinticupissa on mahdollisuus ostaa seuran T-paitoja ja lakkeja. Emme ota rahaa vastaan vaan jokaiselle tuotteita lunastaneelle lähetetään jälkikäteen lasku spostitse.

Katsojille tiedoksi!
 

Jos pieni makea tai suolainen maistuu, voi kahvilasta ostaa pientä syötävää ja kahvia tai mehua. Varaa mukaasi pikkurahaa, tuotto menee kokonaisuudessaan seuran nuorisotyöhön.

Uimahallin sääntöjen mukaan hallin puolelle saa mennä ainoastaan puhtaissa allasjalkineissa tai paljain jaloin. Allastiloihin mennään mahdollisimman keveissä vaatteissa, jätäthän siis ulkovaatteet sekä kassit ja pussit pukuhuoneen puolelle.

Tervetuloa ja kaikille uimareille onnistuneita suorituksia!